Kızlar ilk kürtajım da boş gebelik geçirdim 10+4 kesem hala gelisiyordu zorunlu kürtaj oldum patoloji temizdi 2 adet sonra tekrar hamile kaldım ama o kadar karışıktı ki adet görmüştüm üstüne progestan verdi doktor kesem gelisiyordu ama sağlıksız di ve 1 ekimde kürtaj oldum 30 günde bir adet oluyorum ve adetim hep düzenli gelir ilk kurtajda bile tam gününde geldi bugün adet günümdü ama gelmedi ve hiçbir şekilde sökülme hissi hassaslik yok sadece iki kere midem bulandı hafif ve adetimden 1 hafta önce bıçak gibi ara ara kasık ağrım vardı eşim korunuyordu ama son zamanlara doğru geri çekilme yöntemiyle korunuyordum nasıl olsa hamile kalmam doktora gidince korunma yöntemini sorarım diyordum içimde parça kalma ihtimali de yok çünkü kurtajdan 1 hafta sonra kontrole gittim değerim düşmüştü 🤦♀️ yarın kontrolüm var doktora patoloji sonucumu bile daha yeni ogrencektim genetiği eşimle randevu aldım bide ne olur ne olmaz test vermek için hamile olabilir miyim diye içim içimi yiyor beyaz akintim oluyor Süt gibi korkuyorum iki kurtajin üzerine