333 Silaaa06 Geliyor canm hiç merak etme benimde küçüktü sezeryanımın 4. Günü tam anlamıyla süt geldi ama hep memeye tuttum boş memeyi verdim o emdikçe geldi şimdi sezeryanımın 17. Günü göğüslerim taş gibi sütten ağrıyor bebek emince rahatlıyorum
Elika0 Silaaa06 süt gelmesi göğsünün küçüklüğü ya da büyüklüğü ile alakalı değil canım. Kanallarınla alakalı. Pek tabiii gelir istersen 2 yaşına kadar emzirebilirsin dediğim gibi alakası yok küçük göğüsle :)
RasimEfemoms Silaaa06 olur mu ne alakası var büyüklük küçüklükle canım düşünme sakın öyle. Emecek sütü varsa emer. Çağla Şikel demişti ya küçük diye dalga geçtiğiniz göğüslerimle 2 tane evlat büyüttüm diye. Nasibi veren Allah’tır 🙏🏼🥰
Silaaa06 333 inan sürekli bunu dusunuyorum gögüslerim kücük nasil yeticek acaba cocuga yada süt gelecekmi acaba diye insallah gelir
Silaaa06 Elika0 anladim kücük olunca acaba yeteri kadar olacakmi yoksa cokmu az olucak diyorum süt neresinde olucak bunun diye dusunuyorum :)
333 Silaaa06 bende hep korkardım hatta Doğum yaptım ilk iki gün fostu göğüslerim sanki daha da küçülmüş gibi ama sonra iyi süt oldu kuru incir hoşafı yap Doğumdan sonra bol bol iç iyi süt yapıyor
Melismelis Silaaa06 dahaçok gelir tecrübeyle sabit. Benim kaynanamdan hamileyken konuşmuştu öyle saçma sapan ama gayette geldi merak etme
Elika0 Silaaa06 süt göğüste çok az depo olur zaten bebek emdikçe gelir süt. Göğüsleriniz büyük de olsa bebek süt emerken süt gelir depo edilmez :)
Silaaa06 Papaatyaam_38 o kadar cok takmışım ki rüyamda süt sağıyordum göğüsten gelecekmi acaba diye sonra selale gibi akmaya basladi 😅😅
Silaaa06 Melismelis insallah Canim Az Kaldi doğuma Göğüsler oyle normal Duruyo diyorum bu göğüsten Nasil süt gelicek
RumeysaNur34 Göğsüm büyük ama göğüs ucum yok oğlumu bu yüzden süt olmasına rağmen emziremedim kız kardeşimin göğsü çok küçük ama maşallah o emzirdi büyük küçük olması sorun değil 🙂
Mehmetinannesii Silaaa06 ilk dogumumda sezeryandan cikar cikmaz onum sutten sirilsiklam oldu hicdurmadan gecelik degistirmistim hic merak etmeyin gelir siz emzirmekten vazgecmeyin 😊
Silaaa06 Anladım Kızlar Teşekkür Ederim İcim biraz Rahatladı Yani Önemli Olan Boyu Değil İşlevi Diyorsunuz :))))))))