Yasemin_in68 Merhaba kızlar 4 aylık bebeğe kaç ml mama verilmelidir ? Ve kaç saatte Mamanın üstündeki yazan ml çok çok fazla bebek için bence Bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi (SMA OPTİPRO mama kullanıyoruz )
YuvarlanamayanPandaa Yasemin_in68 ben o mama konusunda aklım ermiyor gerçekten kızım ilk 3 gün yoğun bakımda kaldı çıktı hastanede yattık 2 günde 30 ml mama veriyordum 4 günlük ve bana dr 45-50 cc vermen lazım biz her gün arttırıyoruz dedi şok oldum
Asyamira Yasemin_in68 bende bu konuda deli gibi bilgisizim ama asla doğru bilgiye de ulaşamıyorum yani bebeğim doymuyor bariz doymuyor verdiğim mama ile ama doktor vermeyeceksin diyo. Eğer emziriyor olsaydım emmek istediğinde vericektim sonuc olarak bunu da biliyorum hani mamayı çocuktan esirgeyince onu aç bıraktığımı falan düşünüyorum ama fazlası da fazla ne yapmam gerektiğini asla bilmiyoruum 😒
Yasemin_in68 Mrvweeeeee beni de emiyo Ama bazen emmek istemiyor biberon istiyo ağlıyo kendini çekiyor benden
Yasemin_in68 YuvarlanamayanPandaa evet 1 aylık bebeğe 120 ml falan diyorlar şok oluyorm Midesi Nası alsın o kadarı Şakır şakır kusuyor sonra
YuvarlanamayanPandaa Yasemin_in68 valla anlamıyorım bende askm zaten yenidoğan mide kapakçıgı tam işleme geçmediği için doyduğunu bilmiyor bide bunlar saçmalıyor
Mrvweeeeee Yasemin_in68 anladm bnm kziim hic bnm emmiyodu 120 faln veriodum sen 60 yada 90 yapabilirsin ozamn icmez istemzse kusar anlarsin ondan
Yasemin_in68 YuvarlanamayanPandaa eşimle kayımvalidem zorla verdiriyor Doymuyo bebek senin sütün az diye diye Bana kalsa hiç vermicem
YuvarlanamayanPandaa Yasemin_in68 biberonu onların ağzına sok ciddiyim verme mama sütün varsa çocuk senin çocugun onların lafına gitme bir yere kadar konuşma hakları var Rabbim onu doyuracak kadar süt veriyor boşver gerçekten sütün varsa emiyorsa verme
Pamugunannesi1 Yasemin_in68 Canım sen çocuğuna sütün yetip yetmediğini anlarsın ki bir memeni emerken diğer memene süt doluyor zaten çocuğun çektikçe. Kayınvaliden ya da eşin emzirmiyor sen emziriyorsun belki sütün yetiyor boşuna mama vermiş oluyorsun
Mom5444 Yasemin_in68 kusura bakmayın konuya lap diye dalıyorum ama sütünüz varken kimseyi dinlemeyin. Belli ki sütünüz yetiyor bebekler biberona çok kolay alışıyor meme reddi yaşamak seni daha çok üzebilir. Kimsenin ağzına bakıpya bişey yapmana gerek yok o bebek senin yetip yermediğini en iyi sen bilirsin. Aç dediklerinde ver kucaklarına eşinle kaynanan emzirsin.
Mrvweeeeee Yasemin_in68 bazi bebekler emse bile mamaya alostgi icin mama icmeden rahat edemiyolar agliyolar bnm yigenimde ole bide kilosuda var baya 6 aylik emiyo bide ek gdaya gecti ama yinede o mamayi yemezse durmuyo agliyo tiryakisi olmis artk😀
Yasemin_in68 YuvarlanamayanPandaa ah keşke sözüm geçse Sayıklayıp duruyorlar aynı lafı sinirlerim bozuldu en son aldırdım mamayı veriyorum Bebeklerde akıllı biliyorlar istiyor resmen
YuvarlanamayanPandaa Yasemin_in68 afedersin bir söz vae agir biraz İt ürür kervan yürür diye boşver konuşssunlae yavruya zorlama verme yazık
Mrvweeeeee Yasemin_in68 ebebekte malt icecegi var kutu kola gbi tenekede ondan al o cok sut yapio baya fiskirtiyo bi icmede inanmazdm ama ablam icince cok sasrdm bnde kullncam dogumdan sonra insallaaj
Yasemin_in68 Mrvweeeeee ayy denedim onu da az daha kuscaktım afedersin Çoookk tatlı Pekmezimsi hurma gibi çok değişik bişey içemedim Almıştım 4 kutu Birisini açtım bir iki yudum aldım Attım sonra diğerleriyle beraber
Mrvweeeeee Yasemin_in68 ayy nie atiyosn zorla icseydin onu biraz sogutup icecekmissin ozamn iciliyomus ılık olmuyo burnunu kapatip icseydin
Yasemin_in68 Mrvweeeeee kız dolaptan çıkardım zaten yine içemedim 🙄 tadına bi bak sen Anlarsın beni Ya ben şeyden tiksindim Onu bardağa boşalttım Boşaltırken köpürdü köpük köpük Ondan huylandım içemedim
Mrvweeeeee Yasemin_in68 olabilir keske ole icseydin bardaga koymadan vala sut gelmwsi icin herseyi yaparm cunku ilk cocugum emmedi cok morelm bozuluyo
Yasemin_in68 Mrvweeeeee benimde ilk bebeğim bende yapmaya çalışıyorum ama olmayınca olmuyo yaaa öyle kimi bişey yapmıyo taşıyo göğsünden Oruçken bile bol bol oluyo Kimi de ne yer ne içerse az oluyo