Deletedmom9823 Ya kolik olmak ayrı o zaten var ama gündüzde gün boyu durduk yere hep ağlıyo neden nedenn? Çocuk hiçbişeyden mutlu olmuyo yani gündüz gazı yoksada ağlıyo napıyım ben söyleyin kankalar 2 aylık olucak
zehranurr Deletedmom9823 kakasında mukuslanma falan var mı? Bi doktorunla görüş belki inek sütüne alerjisi olabilir. Benim kızlardan biride ya uyuyor ya ağlıyor kolik o ayrı bide inek sütü alerjisi varmış oda çok huzursuz yaparmış.
2-prensesannesiii Deletedmom9823 Benim kizlar sütten kesene kadar hep öyleydi sürekli aglarlardi hep kucağımda memede uyurlardi yapacak birşey yok ya sabır ,😌💜
Pamugunannesi1 Deletedmom9823 Küvetine su doldur içinde sok rahatlat ağlasa bile belli bir ağlamadan sonra hemen susuyor sonra kurula yağla rahatlasın emzir 2 pişpişle uyukuya dalar 🙃🙃 Kakasını yaparken zorlanıyorsa ondan da ağlayabilir 🤷🏻♀️
Yasemin_in68 Aag06 halâ aklıma takılıyor ay çok bozuldum Ben ne safım Geçenlerde bu saflığım yüzünden instagram hesabımı çaldırdım gelen linke tıkladım da sahte mesajı gerçek zannettim instagram gönderdi diye Valla ne safım ne safım https://imgyukle.com/i/kLXrLx
Deletedmom9823 alcang evet doğduğundan beri böyle tarzı bu gezince fln sorun yok her dk onunla ilgileniym konuşıym sorn yok kalktığm an basıyo çığlığı
Deletedmom9823 zehranurr mukuslanmayı nasıl anlarm ya netten baktım ama anlayamam ki ben bildiğin sarı kaka tortulu tortulu
Yasemin_in68 Deletedmom9823 aynı saatlerde mi başlıyo ağlamaya ? Aynı saatlerde başlıyorsa ona yapacak hiç bişey olmuyo malesef Huyu öyle oluyo Belirli bi zmana kadar devam ediyo Genelde 1 yaşa kadar Ama zamansız ağlıyorsa mutlaka vardır bi derdi
muhendis_annee Deletedmom9823 Bazı bebekler öyle yani nedeni yok benim arkadaşımın bebeğide öyleydi hiç susturamıyoruz sürekli kucakta hoplatıyorum bu çocuğu sussun diye derdi . 3- 4 aylık olunca falan düzeldi. Bide bebekler anneyi çok iyi hisseder diye biliyorum o ağladığında siz geriliyorsanız bunu hisseder ve daha çok ağlar .
Yasemin_in68 muhendis_annee buna kesinlikle katılıyorum o kadar doğru ki Ben ne zman sinirli stresli olsam oğlum çıldırıyo
Deletedmom9823 muhendis_annee evet geriliyorum aşırı hemde çok siniri bi yapıya sahibim ztn hayatımın sabrını gösteriyorum kendime bile inanamıyorum
Bebiscann Deletedmom9823 benimkide daha 25 günlük aynı canım gazı olmasada ağlıyor, zar zor işlere yetisiyorum, kucağa alıştı sanırım, yanında hep birini görmek istiyor sizinkide öyle olabilir 🙄😕
Deletedmom9823 Bebiscann evet aynen dediğin gibi bnmkide ama ben işe fln yetişemiyorum bugün yapabildiğm tek şey 5 dkda çamaşır asmak yarım yamalak gündüz uykusu sıfır
zehranurr Deletedmom9823 bizde mesela baya sümüksü bi sıvı geliyordu bide kan geldi sonrasında. Ama sen doktorunla konuş test yapsın gizli kan falan olabiliyormuş
Pamugunannesi1 Deletedmom9823 Masaj yaptığında falan uyukuya dalamıyor mu ? Benim oğlum 2,5 aylık bazen uyumamaya direniyor sabır gerektiriyor 3 aya gelince sakinleşir atak haftasında olabilir
muhendis_annee Deletedmom9823 Kulaklığı tak müzik aç ciddiyim bebek ağlamaya başladığında kendi kendine şarkıyı söyle neşelen bebeği o şekilde kucağında sakinleştirmeye çalış
Deletedmom9823 zehranurr bnmkinde sarılık vardı hepsine detaylı bakılmıştı kakasında dediğnz gibi bişey yok ben sadece onunla ilgilenir konuşur oynatırsam gezersek sorun yok 2 dk bırakaym bi iç iş için çığlık başlıyo tüm gün kucağmda olsun tele bile bakmıyım istiyo
Bebiscann Deletedmom9823 bende bide 2 çocuk daha var bide okullular sen düşün artık şu anda pertim resmen😃yinede buralardayım 😊
Asyamira Deletedmom9823 yeminle aynı durumdayız bütün gün kucağımda gün içinde yarım saat uyuduğunu görmüşlüğüm çok nadir. Temizlikmiş yemekmiş ohooo nerdee bi çamaşırı makineye atıp, yıkandıktan sonra asabiliyosam benden iyisi yok……..