Mervesude01 Papatya02 ayy inşallah canım midem de bulanıyor bugün aşırı derece hava çok şiddetli yağmur var yarın yagmazsa inşallah gidicem kan vercem ❤️
minikumutlar Mervesude01 bugünde adet olmadım canım Çorumluym Giresun’a gelin oldum 😂 İstanbuldayım bende canım
11annebebek Mervesude01 aynı belirtiler bende de vardı 4. Gün gitmiştim kan verdim kanda çıktı iki gün sonra falan idrarda baktım hala belli belirsizdi ikinci çizgi yarın kan verin varsa kanda çıkar muhtemelen
Mervesude01 11annebebek Bende testte çıkmıyor canım yarın verirsem kan 5. Gün gecikmiş oluyor yarın verim en iyisi teşekkür ederim canım yorumun için hadi hayırlısı ,❤️
Bfduam yildiz_07 daha öncesinde yapmış mıydın test negatif çıkmış mıydı? 11annebebek adet gününde de yaptın mı ne zaman neegatifken pozitife dönüştü? Arelarven1 geç döllenme geç yumurtlama mı?
Mervesude01 Alp52 Ayy inşallah benimde çıkar testte çıkmıyor kan da varsa belli olur o zaman yarın 5. Gün yarın vericem bende kan 🤲🏻❤️❤️
pims Mervesude01 doktora gitmedim testte bugün çıkar belki yarın çıkar die die geçti günler kan versemmi diorum yada biraz daha bekliyim tekrar test mi yapsam diorum
minikumutlar Mervesude01 kesinlikle ama bende böyle Bi heves yok betayı 0.25 görünce ümidimi kestim ama Allah büyüktür 🤲🤲