Merveb46 13+5 haftalığım göbeğimin büyüdüğünü fark ediyordum ama bugün de göbek deliğimin dışına çıktığını gördüm oğlumda 20li haftalarda olmuştu bu durum şuan ki gebeliğim kız .Neden bu kdr erken oldu başına gelen var mı
Yzaman Merveb46 Bende ikinciye hamileyim şuan 24 haftalığız ama ilkine göre çok büyüdü benimki de. Bazen aynaya bakıp bütün doktorlar şaşırıyor olabilir mi diyorum haftalık ay bakımında 😁 şimdiden böyleysek 9.ayi ben düşünemiyorum 🤣😬
xxxbrtg Merveb46 benimde buyudu gibi hissediyorum ya 2. hamilelik 13 haftalık olduk oğlumda bu haftalarda boyle degildi🙄
Oznrasl Merveb46 benimde ikinci gebelik canım hemen karnım çıktı kızımda 6 aylıkken yenı çıkmaya başlamıştı bunda erken oldu ıkıncı gebelıkte bu durum erken oluyormus
Gzmlerce Merveb46 benimde ilk hamileligim 14. Haftadayim karnim cikti baya baya 😂 hadi izin ikinci ya benim 🌸
Merveb46 Gamze1351 kilo almadım aksine verdim ama göbeğim çok çıktı kendimi şişmanlamış gibi hissediyorum erken olduğundan dolayı
Gamze1351 Merveb46 bnde öle almadım bulantılar dan dolayı iki kilo falan verdim ilaçla yiyebiliom sadece ama bnmde çıktı yani hayırlısı olsun ins sağ salim alalimsa 🤲☺️
Papatyam63 Merveb46 ben zaten 80 kiloyum şuan 19+4 günlük olduk hala az bişi çıktı çünkü zaten göbeğim var şimdiye kadara bebek var olduğunu bile bilmiyordum yeni hissediyorum
BusraAltin Merveb46 karin kaslari ile ilgiliymis 2-3. Gebeliklerde daha erken gobek cikabiliyormus diye bir makale okumustum