Taze1anne Kızlar bebek magneti yaptıran var mı aranızda ya da yaptıracak olan? Bebek şeklindeki magnetleri çok beğeniyorum ben, onlardan yaptırmak istiyorum. 🤗 Ama bildiğim bir yer yok. Yardımlarınızı önerilerilerinizi bekliyorum. 🙏🏻🥰
Buse35-35 Taze1anne ben hem çikolata hemde magnet yaptıracağım madlenbebekçikolata diye bir sayfa, isterseniz bir bakın magnetler 3tl. https://resimyukle.io/r/s4dyLK4Yio
Taze1anne Mukaddesahin ay çok tatlılarmış 😍 ben bir kaç yer buldum ama hiçbirinde kapıda ödeme olmadığı için güvenemedim. Sizinkiler gibi istiyorum bende, hemen bakmak istiyorum sayfaya ismini paylaşır mısınız 🙏🏻
Mukaddesahin Taze1anne bende sizin gibi endişe duyuyordum arkadaş yaptırmıştı güvenilir sayfa diye bende yaptırdım tabi hemen yazayım ‘bebek_sekeri_atolyesi’ kullanıcı adı bu canm
Mukaddesahin Taze1anne isimde kokulutaşmagnet Antalya demre diye geçiyor bulamazsanız söyleyin instgramdan size link atayım 😊
Mukaddesahin Taze1anne bide ayrıca bi çok sayfa bana 7.5₺ demişti bu sayfa 4.5₺ yaptırdım fiyatı çok uygun birçok güle mahşerler var sayfada
Taze1anne Mukaddesahin çok çok teşekkür ederim bu güzel detaylı bilgiler için, hemen koşuyorum oraya 🤭😍