busranr06 Dilandemirrr ayy ben de ardahanliyim ama hic gitmedim babamda 2 yasindayken gelmisler ist ,hemserilerime selam olsun🤩🤩🤩
bahtnurr1 Dilandemirrr Elif hoca kalıcı diğerleri hep 1 aylık geçici geliyorlar. En mantıklısı Elif hocayla devam etmen olur. Randevu için sürekli takip et mhrsden
Dilandemirrr bahtnurr1 Normalde başka şehir de yaşıyorum ailemin yanına geldim 1 ay kadar ama yine de ilgili bi dr gitmek istedim Elif hoca için sinirli diyorlardı ama bilemedim :))
bahtnurr1 Dilandemirrr bilmiyorum bana göre gayet şakacı birisi bugün kontrolüm vardı kahkahayla geçti hep kişisine göre sert olabilir 😊
busranr06 Dilandemirrr ayy ne diyecegim yaa yaa tereyag almak istiyorum koyden ama bizim akrabalar bitirmis galibaa var mi onerebikecegin bi yer 😅
Dilandemirrr busranr06 keşke yardımcı olabilsem ama güzel tereyağı bulmak mesele cidden bende akrabalardan falan geçiniyorum az az onun dışında nerden alınır kim vardır hiç bilmiyorum :)
Mooomyyy Doğum yaptınız mı hasta odası nasıl peki 2 kişi kalıyor diye duydum. Elif hanıma randevu aldım bilgi verirmisiniz biraz🙏🏻