cnn34 Bebekisteyenn 2 ayda 2 kere çektirdim canım. geçen ay çektirdim sağ tüpüm tıkalıymış açma işlemi yapmadılar. bu ay başka bi merkezde yine çektirdim aynı anda açma işlemi yaptılar ve sonuç adet olmadan hamile kaldım 🦋 anestezi uygulatmadım tüp açma işlemi yapılmayacaksa adet sancısı gibi hiç korkma ben ikincide tek gittim düşün 😅
Bebekisteyenn Dilara0638 ya ben ilk bebeğimi kaybettim 😒kürtajdan sonra az adet oluyorjm 3 gün sürmüyor
Dilara0638 Bebekisteyenn anladım canım inşallah yeniden bebeğin olur sonrasında iyi değerlendir çok hamile kalan var filmden sonra
nurunhayali Korkulacak hiç birşeyi yok acı vermiyor adet ağrısından bile hafifti yani ☺️ Korkarak gitmiştim kimi anestezi ile yaptırıyormuş ama hiç gereği yok dayanabilirsin çok kısa sürüyor☺️ İnşallah tertemiz çıkar☺️
cnn34 Bebekisteyenn bende orada çektirdim canım çok iyi biyer tüpümüde açtılar allah razı olsun hepsinden tüp bebeğe başlayacakken hamile kaldım hiç umudum yoktu
cnn34 Bebekisteyenn olmadı diyemem ama dayanılmayacak kadar değil 😊 ilk ilaç verdiklerinde olucak sızlamalar derin derin nefes al zaten tüpün açık ise çok kısa sürüyo adet sancısıyla aynı