Hifahanim Arkadaşlar merhaba. Detaylı ultrasona girmem gerekiyor. Hastane araştırıyorum da. Tavsiyeleriniz neler acaba? Fiyatta yazarsanız çok sevinirim.
Mrv1007 Hifahanim 10 Kasım’da randevum var, doktorum beni Ahmet Gül hocaya yönlendirdi, çok iyi olduğunu söyledi, bir arkadaşım da Ali Ekiz hocaya gitmiş çok memnun kalmış
Leyli-84 Mrv1007 bende doktorumun yönlendirmesi ile geçen hafta Ahmet Gül hocaya gittim çok memnun kaldım 🥰
duygulu62 tugce3401 benım doktorumda Mehmet Uludogan sanırım kendısı bır çok hastane de görev alıyor ben avıcenna Ataşehire gıdıcm kendısı salı ve persembe gunlerı oradaymış 🥰
Merall12 elifinilki27 santralde erbil çakar normalde Zeynep Kamilde çalışıyor belirli günler Oraya gidiyor
Merall12 elifinilki27 elefonu 02163164343 Adres olarak da ümraniye santralde, google’a op.dr.zehra koçer yazarsanız onun muayenehanesini kullanıyor. Ümraniye metro durağının tam karşısında akbank var onun yanındaki kapıdan giriyorsunuz (santral iş merkezi) 5. Katta
Srfdmr37 Merall12 siz ne zaman gittiniz ben arayıp randevu aldım yeri sibel açıkalın muaynanesi dediler adres için telefonda
RumeysaNur34 Prof Dr Ahmet gül perinatoloji 800 TL ücreti kendi kliniği canım cevizlibağ da çok memnun kaldık ilgi ve alakasından
Selin12- Hifahanim Avrupa yakasında yenibosna sefa hastanesi var 600 tl tek ikiz gebelik 900 tl canım