Betty123 EdoSahin umuttepede cekildim ben canım 10 dk falan sürüyor ama bayıltmadan yapılıyor orda ağrısı da regl sancısı gibi
Betty123 EdoSahin EdoSahin ücretsiz yaptırdım sadece bitane ilaç adı söylüyolar onu alıyosun o kadar.umuttepe kadın dogum jinekoloji bölümünden randevu alıp gitmiştim ben kayıplarım olunca ilk rahim filmine bakalım demişti bi numara veriyo radyolojinin numarasıydı sanırım adetinin 2.günü falan arayıp gün alıyosun adetten sonraki 2 3 gün icinde yapıyolar
Betty123 Özelde fiyatı 1200 den başlıyor diye biliyorum bende araştırmıştım geçen sene yaptırırken devlete karar vermiştim umuttepede hem prof bakıyor sonuçlarına
EdoSahin Betty123 amin hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah bende devlette çalışıyorum ama orda yapılmıyor özellerde doktorum çok pahalı olur dedi üniversiteye bak bi ama oraya torpil koyman gerekir dedi. O yüzden burdan post oluşturup sorayım dedim.
Betty123 EdoSahin benim 2 kaybım olunca bakmışlardı senin öyle bi durumun olmadıysa bakmayabilirler umuttepede ama dedikleri gibi torpil olursa yaparlar
May21 Beyza13- 2 yil sebep yokken cocuk olmadi. En son rahim filmi cektirdik o da temiz cikti sorun yoktu. Rahim filminden 4 ay sonra hamile kaldim. Su an 23 haftalik hamileyim. Sen kacinci haftadasin