Selinzer Açıkçası normal doğumun anneye ve bebeğe olan faydalarını okuyorum,fakat herkesin kolay da gecmeyebiliyor oyuzden o günü cehennneme çevirmemek adına sezeryan düşünüyorum. Epidural de pek düşünemiyorum.en güzeli genel.anestezi olarak düşünüyorum. Sezeryandan sonra toparlanma süreci nasıl sizce..
Ezgi14 Selinzer Bazi sebeplerden dolayi bende sezaryen dusunuyorum. Ve korktugum icin genel anestezi diyorum ama doktorlar spinal i oneriyormus. Genel de bebekte narkozdan etkilendigi icin
Albatros35 Selinzer epidural normal doğum düşünebilirsin ağrı dışında herşeyi hissedebiliyomuşsun bende onu düşünüyorum. Ama tabi vücut hangi doğuma karar verecek onu Allah bilir 😊
[silindi] Selinzer kesinlikle normal istiyorum tabi ki zor ama sezaryen de bir ameliyat ve sonrası zor inşallah normal doğum yaparım 🙏
esrmhmt Az önce gebelik eğitiminden geldim aynısını sordum kötü bir şey olmadığı sürece kesinlikle normal yapmalısın dedi✋
Deryanur Kizlar epidural olan varmi önerirmisiniz peki sizce o anki sanciyi aciyi hisstmekten korkuyorum helede suni sanciyi asla istemiyorum