Oozgeonder Yarın 40+6 da suni sancı ile inşallah normal doğumum olucak açılmam başlamış, darısı bekleyen herkese 🥰
Mrvweeeeee Oozgeonder sancin gelmiyomu suni sancimi alacaksn daha cok beklemiyolar demi baya olmis cunku
Kaderx Oozgeonder sümmessebileyesserah zikrini çek. Doğum anında ikinmada zikret. Abesesuresi20 ayet meali: sonra ona yolu kolaylaştırdi. Rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayır duası zikret anlamı: rabbim kolaylaştır zorlastirma rabbim hayirla sonuçlandir.
Oozgeonder Mrvweeeeee ağrı eşiğim yüksek sanırım pek ağrım yok bugünkü kontrolden sonra nişanım geldi bi kaç saat önce. 3-4 cm açılmam olmuş yarın suni sancıyla normal deneyelim dedi doktorum büyük ihtimal normal doğum olucak 🙏
Oozgeonder Annecikkkk111 hiç birşey yapmadım herkes çok şaşırıyor. Sadece çok hareketliydim tüm işlerimi yaptım eğilme kalkma son güne kadar çok rahat hareket ettim etkisi olmuş olabilir ☺️
Oozgeonder Mrvweeeeee En son boy kilo ölçüsünü 8 gün önce yapmıştı doktorum 3100 gramdı tabi ki makinalarda hata payı olabiliyor