Mrvweeeeee Kizlar hamileyken midye yenmiyomu ya nezamndr canim istyo bugunde mastersefte cikti kafayi yicem yiyen oldumu hic
Elika0 Mrvweeeeee ben yedim canım az önce bi arkadaşa da yazdım. Güvenilir midyeciden 3 tane midye yedim. Bi de balıkçıda midye tava yedim. 2-3 tane yiyip nefsini köreltebilirsin ama güvenilir yerden ye lütfen
Pelin-1 Mrvweeeeee ben 20li haftamda dayanamayip 20tane yedim bikere sonra bidaha yemedim haftaya dogumum var bi dogursyim bi tepsi gomucem😂😂
Mrvweeeeee iki_tospik_annesii 😀 demekki tek ben degilmisim kafayi yicem 2 haftam kaldi sezeryan olcam dayanmam lazm korkuyorm riske atmkta istmiorm
Pelin-1 Mrvweeeeee maalesef evet ama doktorum bikere o kadar yemekten bisey olmaz dedi bidaha yeme dedi😂😂 bir de yedigim yer arkadasimizin dukkank kendileri yapiyorlardi tabi yine de herturlu pis bi urun😐
Birmelekbiranne Pelin-1 Midye neden pis? Konunun içinde farklı bir şey merak edip sormakta üstüme yoktur 🤭
mathildaa Mrvweeeeee yememek lazım:/ ben dayanamayıp 2 tane küçük yemiştim cok canim cekiyor diye. Isin kötüsü emzirirkende yememek lazımmış. Of yazarken canim çekti valla
Kaderx Mrvweeeeee canım ne çekerse midye , cola , balık , meyvesuyu, dondurma , baklava , aşure ,et, tavuk , şeker ,tatlı , ciğer , hamburger, v.s
bireylulmeselesii Mrvweeeeee az önce aynı durumda olup bende post açtım:)) doktoruma sordum 1 kerelik bir şey olmaz ama bi daha yeme dedi. 5 tane yedim
Annemm_22 Bende pizza ve hamburger çok acayip canım istiyor ama zararlı diye yemiyorum sizler yiyor musunuz 😊
Mrvweeeeee Annemm_22 onlari yiyorm oblarin bilinen bi zarari yok okdar ama midyenin icinde civa icerdigi icin gebelige zararli midyeden zehirlenmeler cok oluyo normaldede