Bebegim_2021 Ben iki farklı doktora gittim 30.haftamda başladım zeynep kamile gitmeye bu arada. İki defa elif tozkıra gittim. Bir kerede özgür aktaşa gittim. İkisinden de memnun kaldım. Sonra miad gebe polikliniğine geçtim haftam ilerlediği için. Gayet memnundum açıkçası doğum sürecim çok çok güzel geçti. Doğum doktorum reyyan gökçen işcandı. Ekibide kendiside aşırı pozitif ve tatlı. Diğer doktorlarda o şekildeydi. Doğumdan sonrada odaya çıktığımda çok ilgilendiler sağolsunlar doğum sonrası benim ve bebeğimin tüm randevularını kendileri almışlardı ben sadece bana verilen tarih ve saatlerde hastanede olmuştum. Keşke özelde yapsaydım asla demedim. Şuan 20 haftalık olucam bilecikte yaşıyorum,eşim bile orda yap doğumunu diyor. Büyük ihtimalle yine oraya gidicem. Yani doğumhanede her imkan var pilates topu vs istediğinizde hemen getiriyorlar. Tuşeye gelen doktorlar,asistanlar,ebeler hepsi sıcakkanlı pozitifti. Ben güle oynaya bir doğum yaşadım. Öyleki doğum sonunda dikişlerim atılırken dahi espriler kahkahalar havada uçuyodu🤣😍dediğim gibi ben doğum yapalı 14 ayı geçti. Şuan nasıldır bilemem ama benim doğum yaptığım zaman çok güzeldi herşey. 🙏🏻 Ya öyleki ben rutin kontrollerime gittiğimde bile bahçede beklerken doğumu olup memnun kalmayan insanlar gördüm. Beklenti meseleside olabilir ama ben hiç ters bir muamele yada ne biliyim aksi bir durum yaşamadım. Doğumdan korkan,ağlayan beni bile mutlu uğurladılar. Hatta doğum ekibim bebiş büyüyünce ziyaretimize gelin kahveye bekleriz felan diyip ailemden bir parça gibi olmuşlardı