Biranneadayiiii Kızlar kasılma denen şey bebeğin karında toplanması mi? Aşırı derece sertleşti karnım bide kasıklarım sızlıyor adet olucakmisim gibi acaba doğum mu basliyor olabilir yalancı bı durum olup olmadığını nasıl anlarım bilen var mı 🥺
Civcivimm35 Biranneadayiiii Uzan karnını ovala geçiyosa sancı değildir o kasılmalar bende de oluyo 32 haftamdayım öyle yapınca geçiyo benim. Sizinki geçmezse doktora gidin
Zarinzemzem Biranneadayiiii sicak bir suda otur yarim Saat sonra dus al devam ediyorsa gercek sanci . Bide sicak su acilmaya da cok yardimci
Shnern Biranneadayiiii doğum sancısı bir anda böyle belden karna kasılma geliyor skip karnı iyice sonra bırakıyor , sonra geri geliyor böyle devam ediyorsa evet doğum başlamış cnm
Biranneadayiiii Mk34 dün ve bugün baya toplanmaya başladı ama bugün ayrı bi kasılıyor sanki karnımın içi batıyor böyle bıçak gibi nasıl desem
Biranneadayiiii Civcivimm35 ovaliyorum ama geçmiyor benimde o haftalarda ovalayinca geçerdi şuan gecmiyo acaba mi diyorum ya
Biranneadayiiii Zarinzemzem evet sıcak suya hergün oturuyorum hem rahatlatıyor hemde açılmaya iyi geliyor diye bugün daha oturmadim hiç oturayım eğer geçmezse anlarım zaten dimi
Momlife1 Zarinzemzem Biranneadayiiii sıcak suya oturma işlemini ebem de önerdi eğer gerçek doğum sancısıysa devam edermiş
Biranneadayiiii Cerensultan ama sürekli mi toplanıyorsa? Yani sancı anında da bebek hareket eder mi yoksa sadece toplanır mi
Zarinzemzem Biranneadayiiii evet ciktiginda Devam ederse dogum baslamistir . Kasilmalarin dakkalarina Bak 5-3 Dk Arafat Geliyorsa Bide 40-60 saniye süriyorsa hastaneye git
Ozlem42 Adet sancısı gibi başlıyor 5 dk ara ile girip çıkıyor sonra siddetleniyor zMan geçtikçe agrı karın agrısı şeklinde
Cerensultan Biranneadayiiii Yani duyduğum kadarıyla biliyorum bende biyere toplandığı için hareket etmiyor yeri daraldığı için duruoyrlar kan su nsna vs biseyiniz var mı peki yani yine bı doktora gorunseniz fayd avar siz sıcak duşa girin cikilota yiyin çantanızı hazırlayin bı gidin ne olur ne olmaz
Biranneadayiiii Cerensultan su gelmesi nişan falan hiç bişeyim yok ama çok fazla kasılıyor bide kasıklarıma adet ağrısı giriyor sanki
Zarinzemzem Biranneadayiiii her sanci geldiginde squat posisionu al derin nefes al ver Oda acilmayi hizlandirir ( kendimden bilirim 3 cocukla)☺️
Zarinzemzem Biranneadayiiii insallah :) Hep güzel Düsün her sancini bir adim daha bebegine kavusturdugunu düsün sanci daha da hafifliyor ☺️ Saglikla al kucagina insallah