Burcudag01 Lc waikikiye saat 12 de çark geliyor Kasımda Lc waikiki çarkı başka 1000 tlye varan indirim kuponu veriyormuş kızlar 🥰
Lavantakokusu lolons.com da 20 tlye bebek tulumlar var almak isteyen varsa, tüm ürünlerde kargo bedava ve kapıda ödeme de var 💚
Mft Kızlar İnstagramda bir sayfa var doğum sonrası korse satıyorlar. Trendyolda da satışları var. Korse ve rahim toparlayıcısı 199tl hastane çıkışı da hediye. Yorumları güzeldi diye aldım düşünen olursa fiyat bana uygun geldi. Kargo da çok hızlı geldi Hastane çıkışı çok ahım şahım bir şey değil ama korse ve toparlayıcı iş görecek gibi.
muallimehanimmom5 Prima kullananlar biliyorsunuz prima indirime pek girmiyor e bebekte prima bebek bezinde pazar gününe kadar % 15 indirim var. Ben primanın uygulamasını yükleyip e bebekte prima bezinde kullanacağım 25 TL kazandım onuda kullanınca 60 tane bebek bezi (2 numara premium care) 60 TL geldi kargo da 4 TL alınıyor.
Cidella Çiçek sepetinde isme özel bebek ahşap kapı süsü 40liraya düşmüş https://www.ciceksepeti.com/isme-ozel-bebek-odasi-ahsap-kapi-susu-hayvanat-bahcesi-kc7234211
Ladyy Kızlar çicek sepetinde inanılmaz indirimler var anne bebek çantaları falan 39 tl. Islak mendil sampuan bir çok ürün %20 %35 arası indirimde
Matematisyen Mustela bebek seti 296 tl, fiyat olarak iyi mi sizce kızlar? Tecrübesiz anne adayına bi el atalım:)))
nazliaynaci Joker baby mağazasında çoğu üründe sarı etiket indirimleri mevcut, bugun 6 ay Şortlu takım aldım 70 TL den 25 TL ye düşmüştü fiyatı, joker baby mağazasına bir bakın derim
mavilimon1033 Kızlar instegramda medikal_korse sayfasından korse aldım doğum yaptığımdan beri kullanıyorum gerçekten çok memnun kaldım düzenli kullanımda gerçekten işe yarıyor size de tavsiye ediyorum