Gulali 32 yada yakın hafta hamileler doğum ne zaman olacağını söylüyor doktorunuz, bide bebislerinizin kilosu nedır
Haticeyildiz Gulali biz 25 haftalikken kararlastirdik sezaryen olucagi icin belli oldu simdiden randevu haftaya kiloya o zaman bakicaz
Prensinannesi Gulali bende 33 haftalik hamileyim doktorum 40 haftamin 6 subatta bittigini soyledi bi sıkıntı yok suan hersry normal doguma uyumlu son anda bi sıkıntı cikmazsa insallah 30 haftalik gittigimde bebegimin kilosu 1500kg du simdi bilmiyorum carsamba gunu gidip ogrenecegim🤗
Sydgrdl Gulali benim 32 haftada 1780 gr di canım doktorum zayıf olduğunu söyledi 37. Hafta civarında çatı muayenesinden sonra belli oluyor dogum sekli tabi bebegin kilosu duruş şekli falanda önemli herşey normalse dediğim gibi muayeneden sonra
Haticeyildiz Burak-ve-annesi suanda 33 haftaligim 31 ocak dedik tam 39+3de olucak ama ben bi hafta erken istiyorum gittimde konusucam 23 ocak kabul ederse o zamana isticem 😊 sen kac haftaliksin ne zaman olucak dogumun
feymu14 Ben 31+4 üm 40 haftam 15 şubatta görünüyor ama doktor sezeryan için henüz gün vermedi birinciden dolayı sezeryan olacak bu arada
feymu14 Ben de ocak sonu olsun isterim son zamanlar geçmek bilmiyor gerçi Bebek ne kadar durursa o kadar iyi ama ne bileyim rahatlamak istiyor insan
SerenYiitolu Bende 32.haftamdayım doktor 15 şubatta günümün dolduğunu söyledi ama aynı zamanda ultsonda 1 şubat görünüyor gelişimi öndeymiş pek bişe anlamadım bekliyoruz bakalım🙂😍🙏🏻