Hatice1anne Merhaba arkadaşlar 13 haftalık gebeyim 57 kilo ile başladım mide bulantıları sebebi ile başlarda 56’ya indim. Tekrar 57 oldum sayılır ama kilo alamıyorum sanki biraz tedirginim normal bir durum mu veya kilo almak için ne yapmalıyım acaba
Ttgsm Hatice1anne hiç kilo almaya çalışmayın bebis beslensin gerisi önemli değil ilk dogumumda 6 kiloyla doğurdum başlar da hiç almamıştım. İkinci gebeliğim şuan 26haftalik hamileyim +2 yle devam ediyorum önemli olan bebisin beslenmesi yanii
Aylinsertsu Hatice1anne hiç merak etmeyim bende siz gibiydim 21. Haftaya geldim haftada 1 kilo hızla alıyorsunuz (durduramıyorsunu)😬
teletabi Hatice1anne Bebiş iyiyse kiloya takılma canım. Bende oğlumda 51 civarında hamile kalmıştım. 53,430 ile doğuma girdim☺️😍🙏🏻Şuan kızıma hamileyim 42.25 ile hamile kaldım şuan 20 haftalık olucaz 48 kilo olmuşum 🙈
Hatice1anne O zaman içim rahatladı . Acaba yetersiz mi besleniyorum bebek için diye endişeleniyordum 🙈
Ttgsm 1999luanne aksine kiloluyum kilo almaya da müsait bir yapım var ama resmen Allah yüzüme güldü 80 kilo ile hamile kalmıştım çünkü 😁🤭
miranbeyinmothersi Hatice1anne gayet normal 95 başladım 17 haftaya var 89 düştüm. Ben 23 haftadayım 92-94 arası gidip geliyorum alırsın önemli değil
ipeknazinannesi Hatice1anne hiç gerek yok kilo almak için uğraşmana bebeğinin Kilosu gelişimi yeterli olsun yeter. 55 ile hamile kaldım 40+5 oldum hala doğuramadım 🤦🏻♀️Şuan 61 kiloyum bebeğim 3500 kg
BeBeU Hatice1anne canım 56 yla hamile kaldım 14. Haftaya kadar 52 kiloya düştüm mide bulantıları kusmalar bittiği gibi tekrar kilo almaya başladım şuan 27. Haftadayız 62 kiloyum 😬 çok üzülmeeee sonra nasıl aldım birden ben bu kiloyu yaaa diyosun 😬