marbling10 Arkadaşlar merhaba, idari izin sonrası veya direkt 32. Haftada çalışır raporu alan arkadaşların durumunu merak ediyorum. Ne tür bir işte çalışıyorsunuz, zorlanıyor musunuz? Nasıl gidiyor veya nasıl geçti?
Skymom marbling10 sosyal hizmetlerde çalışıyorum normalde sahada yoğun tempoda çalışırız ama gebelikten dolayı bilgisayar başındayım. Sabah uyanmaya alışmak dışında her şey yolunda. İyi bile geliyor psikolojime ☺️
alparslanannesii1661 marbling10 37 yim izne ayrildim kendi dukkanim bu yüzden cok zorlandim ayrılırken ama daha gidemiyorum 🥺 aklim sürekli dukkanda bide hic evde oturmadim sürekli yatmayla evde yarim saat is yapip 4 saat yatmayla adapte olamadim daha senin ? 😍
Umay34 marbling10 firmaya 7 senemi verdim yine yaranamadim o yuzden hic takmiyorum 32. Haftada raporumu alacagim dinlenme vakti :))
marbling10 Skymom sabah zaten eşim giderken erkenden uyanıyorum ama tabi yatakta takılıyorum. Uyanıp giyinip gitmek nasıl olur bilemedim🙄🤭 kaçıncı haftadasınız şu an? Sandalyede oturmak zor geliyor mu?
marbling10 alparslanannesii1661 ben şu an idari izindeyim evde yatış biraz iyi geldi🤭🙄 32 de tekrar başlayacağım. Aslında başlamayacaktım ama müdürüm istiyor,ısrar etmedi gel demedi ama belli etti. Benim de doğum sonrasına kalması açısından işime geliyor aslında. Bebeğimle daha fazla vakit geçireceğim inşallah 🙏🏻
Skymom marbling10 33+3 teyim şu an. Oturmak yoruyor ama ben çok sıkıntı yaşamıyorum ayağımın altına bir çöp kovası, yanıma da çayımı kahvemi alınca bir de sohbet edecek birileri varsa zaman güzel geçiyor ☺️ Askerlik anısı gibi hamişlik anıları dinliyorum bolca ☺️
alparslanannesii1661 marbling10 kesinlikle cok iyi olur senin icin izin açısından benim cok şükür öyle bir problemim olmayacak ama yinede bakma banada evde oturmak iyi geldi baya yormusum kendimi bu vakte kadar
Rosachina Perşembe günü 32. Hafta çalışabilir raporu aldım. Dün hastalandım. Bugün test sonucuö covid pozitif çıktı. Sanırım bidaha işe geri de dönmem.. 🥺
marbling10 Skymom ayy o sohbetleri sevmem ya🤭😂 nasıl kaçsam, hayal ettim ben de bi an kimlerin neler söyleyeceğini bile
Rosachina marbling10 hayır annem ve babam da pozitif çıktı sanırım onlardan. Zor bir süreçmiş gerçekten. Allah kimseye yaşatmasın psikolojik olarak da kötü
whitedream 32.haftada çalışabilir raporu aldıktan sonra 37.haftada tekrar çalışmaz raporu alınıyo mu yoksa otomatikman sistemde görünüyo mu doğum iznine ayrıldığımız acaba bilmiyorum da
marbling10 whitedream sanırım otomatik yzıyor şu tarihe kadar çalışabilir gibi. Ben ilkinde almıştım öyle yazıyordu ama doğum yapınca güncellemek lazım raporu