Selinzer MERHABA BAYANLAR Haftaya 2''li test için gidicem fakat randevu saatim öğlen saatleri açlık tokluk olayı varmi bu testte yaptıran varsa kısaca bilgi alabilirmiyim Tesekkurler
Kumral60 Selinzer bende biraz arastirdim ac tok farketmiyor yazıyor heryerde bende gun aldim bekliyorum. Yorum gelirse kesin ogreniriz.
Bahar11mucize Selinzer aç tok fark etmiyor canım zaten ulturosonda ense kalınlığına bakıyo sonra kan veriyosun sonuçlar bir hafta sonra çıkıyor
Yesimalmila Aclik tokluk fark etmiyor ama devlet hastanelerinde 2 ye kadar yapiliyormus tarama testi o yüzden bana doktorum randuvun ogleden sonrada olsa sabah gel demisti
Yesimalmila Selinzer silivri medicalpark 225 lira demisti güya eşimin çalıştığı yerle anlasmari varmis diye 225 olmazsa kac para olcakti acaba
Patito__ Bni 11. Haftada kontrole cagirdi ama hic ikilintestbflan bisy demedi nden istemedi acaba bu testi
Caglaaa Ben devlet hastanesinde yaptırdım randevum 1.30 du 2 ye dogru içeri girdim açlık tokluk da farketmiyor
zlemzkanelik Selinzer ben 70 liraya yaptırmıştım ama onu yaptıracağına biraz daha bekle dörtlü taramanı testi yaptırmanı tavsiye ederim aynı işlem daha geniş kapsamlı 18. Haftamda yaptırmıştım dörtlüyü de
Selinzer zlemzkanelik evet herkes öyle söylüyor ama.esim herşeyi yaptıralım.ne olur ne olmaz diye atlamadan geçicez sanirim🙄