AdenEva papatya56 sabahları uyanınca geceleri yatarken kullanıyorum artık saat kaça denk gelirse 🤷🏻♀️ En fazla 2-3 saat oynar yani bu şekilde çok da oynamaz diye düşünüyorum
Gokyuzum1 papatya56 ben günde bir kez kullanmıştım gündüz beni çok halsiz bıraktı bulantı vs o yüzden gece yatarken kullanmaya başladım yatma saatim belliydi çok çok bir iki saat oynamıştır nadiren
papatya56 AdenEva Acaba sorun olur mu 2 3 saatten sabah aksam kullancam bende sabah uyanınca hemen kullanıyon mu bugün doktora sormayı unuttum
AdenEva papatya56 yok o kadardan birşey olmaz yani. Uyanınca kullanıyorum 15 dk daha yatıyorum fitil erimesi için
papatya56 Gokyuzum1 Sabah aksam kullanıyorum canım ağızdan alıyorum yan etki yapmıyo doktorum fitil olarak kullan dedı
Gokyuzum1 AdenEva fitil de maalesef, herkes de olur mu bilmem ama genel olarak bu şekilde çok etkilenen varmış ilacı kullandığım zaman baya araştırmıştım
Gokyuzum1 papatya56 fitil olarak daha etkili sanırım doktorum bankada ağızdan alabilirsin ama ben fitili öneririm demişti, herkes de yan etki yapmıyor zaten
AdenEva Gokyuzum1 genelde ağızdan kullananlar çok şikayetçi oluyor yan etkilerden o yüzden şaşırdım. Çok şükür bende hiç bir yan etki yapmadı o zaman 🙄🙏🏻
Gokyuzum1 AdenEva çok iyi o zaman sevindim adınıza, beni çok etkilemişti gerçekten sürekli uyuyordum 😂