Cidella 2bebisannesiiii Bende de o kadar bariz yana yayılma yok ama işte ileri doğru da sivri değil erkek bebek karnı gibi😁
Cidella 2bebisannesiiii Hiç canını sıkma canım. İç karnım geniş de geç. Bizim karın 8.aydan sonra çıkacak o zaman gör. İnşallah çok çıkmaz ☺️☺️
irem16 2bebisannesiiii ilk çocuga nazaran 2.lerde karın biraz daha küçük oluyormuş kaslardan dolayı falan bir yerde okumuştum, benim ilk gebelik olmasına rağmen yok 😁 anneme çekmişim
sultanc 2bebisannesiiii her hamilelikte farklı ilerler gayet normal bir durum. Bebeğin büyüklüğü ile karın büyüklüğü paralel değil. Doktorunuz gelişimi kilosu vs normal diyorsa sorun edilecek bir durum yoktur. Endişe etmeyin
babyackgz 2bebisannesiiii bende 27+4 haftalık hamileyim ilk hamileliğime göre daha çabuk ve daha hızlı büyüdü karnım, bebeğin duruş pozisyonu vs de etkiliyor diye düşünüyorum takılmayın bence
Zehraspl 2bebisannesiiii canim ilk cocuktan sonra ic karnin buyumus olabilir sen karninin buyuklugune bakma bebekte sorun yok diyosa doktor sknti yapma bence