Deletedmom15262 Elif Nil listede bu yok ama ben bu iki isimi önermek istedim 🌸 Diğerleri de gayet uyumlu sağlıkla doğsun yavrunuz 🧿
kizannesi_1004 Aselinkooo inanın hatayı burda yapıyoruz herkesi aynı anda memnun etmek imkansız değil mi zaten 😊 bu yüzden tanıdıklarıma sorup kötü yorumlar işitmek ve kimseye kırılmak istemedim sizlere sormak daha doğru geldi bana 😊
kizannesi_1004 Esssmom çok güzel bir ismi var eminim kendisi de öyle olacak 🌸 teşekkür ederim oyunuzu aldık😍
Aselinkooo kizannesi_1004 kesinlikle kimseyi memnun edemezsiniz 😊 oyğzden memnun etmesi en kolay kendimiziz 😄 kendimize göre düşünelim.
Ranasamet kizannesi_1004 kendi ismim diye demiyorum ama Elif Rana 😁 Rana ismi cok duyulmus bir isim olmadigi icin cok seviyorum
kizannesi_1004 Ranasamet evet çok duyulmamış ve bence duyulduğunda herkeste güzel isimmiş etkisi yapıyor 😍🌸 eşim bazen deneme yapmak için Rana diyor o kadar hoş söylüyorki iyice seviyorum 😂😂
Ranasamet kizannesi_1004 cok tatlisiniz ❤️ allah sag saglim saglikli kucaginiza almayi nasip eder insallah🥰