kizannesi_1004 Eslem Meva Elif Rana Elif Afra Elif Eslem İdil Meva Nil Hafsa Sizcee hangisi en güzelii?
kizannesi_1004 MihrimahVeAnnesi Benim de en yatkın olduğum ikili bunlar 😍 bakalım diğer arkadaşlar ne diyecek teşekkür ederim 😊🧡
Aysegul354 Askiletotomsu bende begenmedim ama kabaca buraya gelip ‘kötü hepsi ’ yazınca elinize ne geçiyor. Kalbinizi yumusatin biraz.
kizannesi_1004 hamisanne_63 Saki07 Serrammm Bayraktarn Melikeek Aycaaa571 BeRidwan Fenciilknurhoca Hepinizee çok tesekkür ederim kızlae oylarınızı aldıım😍
Deletedmom16362 Idil tek başına çok güzel. Iki isim sevmeyen biri olarak yorum yapiyorum. İdil koyacaktim kizima ama başka bir isim daha cok hoşumuza gitti.
Esssmom Deletedmom16362 merhabalar benim kızımın ismi idil olacak çok beğeniyorum ama sizin de idilden vazgeçip hangi ismi koymaya karar verdiğinizi çok merak ettim 🙈😅
kizannesi_1004 Deletedmom16362 gerçekten bir isim içime aşırı sinsin ve onu tek koyayım çok isterim bende daha cool bence 😂 ama asla tamam budur dediğim bir isim çıkmadı karşıma😂
Zuzu04 Patronumun kızı elif ranaydı çok beğendiğim için bende koycaktım sonra rüyamda yüsra ismini gördüm öyle olunca elif yüsra koydum bence elif rana çok güzel
kizannesi_1004 Zuzu04 ah bir örnek olması çok güzel, kulağa bütün geliyor değil mi? 😊 Yüsra ismi de güzel manası da bi hayli öyle 🌸
219Eyll kizannesi_1004 Eslem meva ve elif Rana güzel .bizde kızımızın ismini Eslem ela koyucaz nasipse
kizannesi_1004 Aysegul354 bu ablamız platforma troll olsun diye katılmış sanırım ciddiye almadım bu yüzden size de fikrinizden dolayı teşekkür ederim😊🧡