Aysa Merhaba😊bebeğimi renkli ultrasonda gormek istiyorum ama gittigim hastanede yok.Bagcilar gungoren gunesli taraflarinda yada onalra yakin yerlerde bildiğiniz bi hastanede war mi? Ayrica doktorun kendin muayemesinde bakmasi lagzim radyoloji bakmiyor çünkü?
Dykdyk Aysa Beni doktorum dışarıda bir yere gönderdi bildiğim kadarı ile hastanelerin çoğunda yok. Beni perinatologa yönlendir doktorum.
havvataylan Aysa. İkitelli Batı Bahatta doktor Gürkan bey var. Çok ilgili bi doktor. Onda renkli var.
Aysa Ben detayli ultrason yaptırdım ama siyah beyaz yapildi.radyologlar haftam gectigi icin bakmiyor sadece iste kendi muayensinde renkli bakan hastane doktor arıyorum bulamıyorum😑
Rana71 Dandikbebe fiyatı ne kadar acaba ben 35+3 haftalığım bebeğimi renkli görmek istiyorum ama bende denk gelmedim oyle bi doktora
Dandikbebe Rana71 75 tl muayene ücreti Cnm, ama dediğim gibi. Muayene tamamen renkli ultrasonla olmuyor. Acıyor gösteriyor yüzünü fln
Aysa Dandikbebe zaten bnde yuzunu gormek istiyorum ...her haftada gösterir mi peki belli bir haftasi yok dimi