Kilicbebek Semy ben çevremden de çok korkuyorum ya müthiş bir kıyas var hazımsızlık o biçim istiyorlar onlar kötüyse sende kötü ol
Bebegim2022 Merhaba arkadaşlar..çoğu kişi burun tıkanıklığı ndan şikayetçi..ender saraç aktardan alacağınız susam yağı ni burun delikleri ve etrafında masaj yapın diyor hamileler için . rahatlatıyor ve nefesi aciyormus..Ben henüz yaşamadım denemedim ama belki biriniz dener ise yararsa diye paylaşmak istedim..ben 7+4 teyim ve mide bulantısı ile başım dertte🙃 önerisi olan varsa çok sevinirim
Minis123 Bebegim2022. Merhaba bende 7+2 deyim midem çok fena benimde zofran kullanıyorum yine de geçmiyo
Selenimo Bebegim2022 5. Hafta da başladı 11. Haftadayım git gide daha kötü oluyorum Priliam kullanıyordum ilk haftalarda kurtarıcımdı şimdi asla işe yaramıyor. Ama ayva üzerine limon sıkıp yiyin beni bi o rahatlatıyor 😢
Havva-42 deletedmom87894 24+1 günlüğüz ilk aylar bulantım vardı sonradan şiddetli baş ağrısı şimdi ise mide yanması ağrısı bu şekilde gidiyorz
Firu123 Çok rahat geçiyor hatta bazen hamilemizin şüphe duyuyorum 😂 tek sorun gece uyurken vücudumun uyuşması. 21+4 ama cinsiyet göstermiyor 😂
Gzmlerce deletedmom87894 valla benim Ne oldugunu anlamakla geciyor agriyor mu bulaniyor mu uykusuzluk mu 😂😂😂 cozmeye calisiyorum
Eusluu deletedmom87894 cinsiyet erkek şuan 34+4 olduk valla ilk 2ve3. Ay mide bulantısıyla geçti 2. Trimester daha rahattı 32 haftadan sonrasındada zorlanmaya başladım biraz ödem biraz sırt ağrısı ve bebek karnımı kaskatı yapıyor 2 gündür 🤦♀️
Aryaozcelik7221 deletedmom87894 kızlar bişey soracm kim tetanoz aşısı olmuş şimdi 28. Haftadayım sizce olmalımıyım lütfen bilgi verin bana
Sevgisu06 Aryaozcelik7221 kesinlikle olunmalı hiç bi zararı yok faydası çok.bende 23+3 kızım olacak 2 dozunda oldum.3 4 5 dozlarda doğumdan sonra olacağım
Edaa2021 Ranasamet bende 18+5 teyim bende hissetmiyorum ama benim doktrum ilk gebeliklerde 19-20. Haftadan sonra hissedilir olarak söyledi ondandır diye düşünüyorum
Bubbles Çok iyiymiş meğerse, son haftalara girince anladım 😂 Burun tıkanıklığı, nefes darlığı, kasılmalar, sırt bel ağrıları.. 🤷🏼♀️ Ama yine de iyiyim heralde ya. 🙈 35+5 erkek bu arada
Aryaozcelik7221 gldn065807 peki şimdi olsam 28 haftadayım herhangi bi zararı olur mu bebeğe yada bana
AryaElif deletedmom87894 kızım oluyor yarın 32. Haftamıza giriyoruz kontrolümüz var şu anlııkk herşeyy yolunda🥳🥳 sadece ilk ay bulantı oldu herkes gibi hiçbir sıkıntı yaşamadan atlatıyorum çok şükür💜
gldn065807 Aryaozcelik7221 sen sağlık ocağını ara ebeye bir sor canım o söyler sana bilmiyorum kaçıncı haftaya kadar yapuluyo
H_myra1 deletedmom87894 zor bulantı reflü fıtık agrısı 2 yaşında bebe peşinde koşma nefes darlıgı ev temizligi liste uzar gider 😅
filizefsa deletedmom87894 henğz cinsiyetini bilmiyorum ama felaket zor geçiyor sürünüyoruz mide bulantısı kusma mide yanması sıvı alamıyoruz sudan bile tiksindim 😭
DiSaMeKa_2018 deletedmom87894 32 hafta gece yatarken bacağıma giren kramplar kalcamdaki ağrılar sağdan sala dönerken canımın çıkması dışında bı sorun yok bide git gide penguene benziyorum gerisi Allahu Tealaya emanet 😄
Ecmmmmm DiSaMeKa_2018 Benimde 32. Haftada , sağ kaburgam doğuma kadar karpuz gibi patlamazsa iyidir. Orasi agridikca yavrucakta sagolsun o köşeye daha cok boks yapıyo. El birliği ile benim kaburgayi kircaklar 😂