ayseumuy Kubra808_ bende de var canım ama benim ilk aylardan beri agrıyor yalnız artık iyice arttı bazen yatarken sagdan Sola dönemiyorum
Minikmucize15 Kubra808_ benimde ayni şekilde hem sırt ağrısı hem kaburga ağrısı çekiyorum magnezyum ilacının çok faydasını gordum
HavvaGuzey Kubra808_ eğer çalışıyorsan özellikle çok oluyor ben ilk oğlumda çalışıyordum ve o sırt ağrısından çok çektim bu sefer çalışmıyorum oğlum uyudukça yatıyorum çok şükür şimdilik yok 35 haftalık
Kubra808_ Cnsymn Bel ağrısı hep yaşıyordum 20 haftadan itibaren ama sırtımda ağrı oluştu bi kaç gündür
Samyeli008 ayseumuy Ben de aynı şekildeyim umarım hamilelikten sonra geçer bu bel ağrısı yoksa dayanamam daha fazla
kubraakbas Kubra808_ inanın 34-35te öyleydim ağladım agridan defalarca. 36+1deyim çok şükür rahatladım biraz daha
Sevda-06Macit Kubra808_ benimde vardı kaç gün boyunca yeni yeni geçti biraz. Özellikle gece farkında olmadan sırtüstü uyuyunca oluyor
Buket_dadas Kuzum kuzum benim de ya 29+4 olduk bizde yemin ederim ölüyorum agrıdan bebegimin kikosu 1kilo 135 gramdı 28 haftayken anlmadım niye bukadar sidetli agrım var bide rahmimde sızlama oluyor arada göbek deligim felan acıyor sendede öylemi 🥺💔