MihrimahVeAnnesi Eski postların tamamı sabitlenmiş şekilde neden bütün ekranımda çıkıyor ? 🙄 Bildiğim kadarıyla bugün bir üst sürüme geçilecekti yenilenecekti yenilenme üst sürüme geçmek böyle mi oluyor hep eski postlar önümde 😔😔😔
Miniminakliya MihrimahVeAnnesi Malesef bu uygulamadan iyi birsey beklemeyin. Resmen her güncelleme bir fiyasko.. düzelecegi yerde daha kötü oluyor. Bakım anlayişlari farklı heralde 🤷🏻♀️
MihrimahVeAnnesi Miniminakliya Bende şaşırıyorum artık uzun süredir bir arıza halinde zaten şimdide bu hiç hoş değil 😔
Cicilibicili Miniminakliya MihrimahVeAnnesi Açıklama burada 💜 https://forum.mutluanneleriz.com/d/987984-buyuk-tasinma-yarin
MihrimahVeAnnesi AdenEva Evet keşfettim ama önceden böyle değildi sürekli yeniler kısmına tıklamak neden ? Güncelleme denince üst sürüm denince daha iyi olur sanmıştım ama yine karışık bir şey olmuş 😔
AdenEva MihrimahVeAnnesi biraz sabır bu da düzelecek 😇🙏🏻 Şu an test aşamasında sanırım tüm eksikler gideriliyor. Düzeldiğinde devamlı yenilemeye gerek kalmayacak sadece düzelene kadar yeniler kısmından postlara ulaşabilirsiniz.