-PembePapatyam- Kızlar 4 haftalık beta değerlerinizi hatırlıyo musunuz kaç çıkmıştı benim 4164 çıktı 4 +1 adet günüme göre. Daha öncede gebelik yaşadım yine aynı 4 haftalık öğrendim betam 2174 dü
Fulyaaa1 -PembePapatyam- beta değerinin kaç haftalık olduğun ile alakası yok doktorum öyle söylemişti
Herseyinhayirlisi75 -PembePapatyam- kuzum beta değerinin kac haftalik olduğunla bir bağlantısı yok önemli olan 2 günde 2 kat artış olması 🥰
ipektolita -PembePapatyam- ben beş hafta birinci günü öğrendim. Beta değerim 107 idi. Düşük olduğunu düşündüğüm için üç gün sonra tekrar öğrendim. 390 çıkmıştı. Bence her gebelikte farklı olabiliyor. İki katına çıkması yeterli.
Sarikan93 -PembePapatyam- bu kadar yüksek çıkması ikiz gebelik işareti de olabilir canım 4+1 için 4000lerde beta çıkması fazla gibi çok güzel bir değer inşallah istiyorsan sende ikizdir 💖
Herseyinhayirlisi75 -PembePapatyam- betan iyi kuzum aklında soru işareti varsa iki gün sonra tekrar kan ver iki katı artmış mi diye bak ama bunlar yorucu şeyler gerek yok bence çünkü iyi betan zaten haftaya keseyi görürsün muhtemel
minik4550 ipektolita bende dün adetim 1 gun varken baktim 24.87 çıktı niye herkesin daha yüksek cok şaşırdım benim ki baya mi düşük
-PembePapatyam- Sarikan93 isterim tabikii inşallah zaten görünce ilk aklıma acaba ikizmi diye geldi ❤️🥲
Sarikan93 -PembePapatyam- Rabbim gönlüne göre versin canım o zaman ne mutlu sana kese görmek için 6. Hafta gitmen gerek bakalım hayırlı haberler alırsın inşallah ☺️
-PembePapatyam- Sarikan93 Rabbim hepimizin gönlünde ne varsa onu versin inşallah bir kaybım var o yüzden korkarak gidiyorum doktora inşallah sağlıkla gelir 🌹
ipektolita FidanKizilcik daha doktora gitmedim 6+0 oldu o sebeple bir şey diyemiyorum; ancak bir sıkıntı yok çok şükür. Kısmetse cuma günü doktora gideceğim.