Ozge343 36+3 haftalğm ilk gebeliğim artık göğsümün altı bomboş gbi kasıklarımda baskı var yürümekte zorlanıyorum dünden beri ara sıra sancı saplanıp geçiyor haftaya çatı muaynem var ama normal mi böyle olması ??
Dilaratkn55 Ozge343 normal canım benimde öyle karnın düşmüş doğuma yakın zamanda öyle oluyor karnın düşüyor bebeğin hareketlerini kasıklarında hissedebilirsin bu haftalarda
Minoo01 Ozge343 benim karnım düşmedi, haftamda erken ama hep kasıkta benimki 🙄 daha bu gün kontrolüm vardı şükür bir sorun yok. Bazı bebekler aşağıda olur dedi. Ama sizin normaldir daha yeni düştüyse aşağıya.
Seraykrblt Ozge343 34+6 haftalığım aynı şekilde midem bi boşaldı sanki erken gelecek diye korkuyorum artık yoklamaya başladı sancılar yürümeyi bırak ayağa kaldırmıyor 😌
Minoo01 Ozge343 28 daha. Dün gittim doktora. Doktorun yanına yukarı çıktı hemen 😂 ama hep aşağıda hissediyorum. Bir sorun yok bazı bebekler aşağıda olur dedi. Ama sizin haftanız yakın doğuma. Bu zamana kadarda hep yukarı da olunca bir doktorunuza danışın.
Ozge343 Minoo01 Seninki daha minik ozaman daha geziyor seninki aşağı yukarı 😄 Aynen bnm kontrol var bakalım bikac gün sonra belli olur inşallah
Ozge343 Seraykrblt Evet cnm gün içinde kasılmalar sıklaştı artık sürekli hareketli biyanda toplanıyor bir süre geçiyor sonra ama yürümek zorlaşti ve kasiklarm dolu dolu wc ye çok baskı yapıyor artk