Panikliataklianne Detaylı ultrasona gören anneler nasıl bir süreçti bebek ve sizin için annenin kilo ölçümü detaylida oluyor mu..?
Elsu26 Panikliataklianne beni tartmadılar ama bebeğinin her yerini tek tek görmek çok heyecan verici eşimin de benim de gözlerimiz doldu 😍😍
Handan_65 Panikliataklianne Bende 2 Kasım Salı yanı yarın detaylıca gireceğim cok heyecanlıyım. 2gundur ruyada aynı bebeği göruyorum benim bebeğim dıye
6464_iiiaakk Panikliataklianne Özel de çok mu pahalı oluyor detaylı bilen var mı benim de tam zamanı şu an 😁
Asyaveannesi36 Panikliataklianne kendi doktorum zaten sürekli kilo tansiyon ölçümlerimi yapıyor ama detaylı da özel muayenesi olan bir perinatologa gittiğim için bakmadı bebeğe cm cm bakıyor resimlerini cdsini felan veriyor 🙂
Panikliataklianne Elsu26 evet tarifsiz bir duygu insan hem mutlu oluyor hemde tedirgin ama çok şükür sorunsuz geçti 😊
Ipekgulll Panikliataklianne Elsu26 Perinatoloji bi tek devlette var. Özeldeki doktorum bana bi kağıt verdi Perinatoloji önerildi yazıyor o kağıtla gidebilir miyim. Çünkü arıyorum randevu veremiyorlar
Asyaveannesi36 6464_iiiaakk hastaneden hastaneye göre değişiyor sanırım kimi yerde 400-500 özel muayenelerde 800 felan 🤦🏻♀️
Panikliataklianne 6464_iiiaakk hastaneye göre ve illere göre değişiklik oluyor canım ben 400 verdim birde muayene 120 toplam 520 tl
RumeysaNur34 Panikliataklianne ben tartıldım canım biraz uzun sürüyor 40 dakika falan sürdü ama şükür herşey yolundaymış 6 adet yüzünün göründüğü resim verdi CD de veriyor detaylı tüm ultrason resimleri ve videoları var 😊🥰
Panikliataklianne RumeysaNur34 bende girdim kuzum tartilmadim doktorum kontrol etti sonrasında bizimde 2 adet resmimiz var biri elleriyle kalp yaptı biridir yandan yüzü ama net değil çünkü biz göstermiyoruz 6 aydır yüzümüzü 😊😊🤷🏻♀️
Ozlemdiril RumeysaNur34 kaç haftalıkken girdiniz acaba ben 2 hafta sonra 17 oluyorum girebiliyormuyum
minikkoalaa RumeysaNur34 Bu detaylı ultrason şey mi acaba. 18 ve 25 haftalar arasında hani bakılması gereken “organ tarama” dedikleri şey mi
merveees Panikliataklianne ben haftaya gideceğim çok heyecanlıyım inşallah her şey normaldir 1 aydırda görmedim bebeğimi özledim 🥲
Deletedmom_33 Panikliataklianne Evet kilo hem benim hem bebeğin bakıldı. Çok güzel geçti bizim yerinde durmadı yaramaz
Panikliataklianne Deletedmom_33 maşallah 😊😊 bizim yaramazsa yüzünü göstermesi 24+1 iz hala yüzümüzü göremiyoruz 🤣
Elsu26 Panikliataklianne maşallah maşallah maşallah 😊 rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah 😊😊
RumeysaNur34 Panikliataklianne İnatçılar canım 😄😄😄 bizim kızda çok uğraştırdı elini yüzü ile kapattı sırtını döndü hareket etti falan sürekli doktor sağolsun baya dürttü 😄😄😄😅
RumeysaNur34 Ozlemdiril 20 ile 24 arası diye biliyorum canım 19 haftada gidecektik ama doktorum 22 haftayı bekle hem daha büyümüş olur daha belirgin olur demişti 22+6 da gittim
Panikliataklianne RumeysaNur34 ahh ahh aynı şeyler tatlım artık inat mı desek rahatına mi duskunler desek benim oğluşta aynı biz artık doğuma kadar yuzunj görmeyi heves etmiyoruz😊😊😊
RumeysaNur34 minikkoalaa sanırım detaylı ultrason diye biliyorum adını ama organlar damarlar beyin beyin içi kalp damarlar mesane aklına gelirse tek tek inceleniyor canım parmaklar göz çevresi falan