yelizzzz Deletedmom05 evet bende yaptım köpürürse erkek olur diye duymustum. Köpürmedi hiçbşey olmadı ama oğlum olacak 😊allahın izniyle
gizemgnll Deletedmom05 bende yaptım gecen hafta hiçbişey olmadı, kız mı olcak acaba dedik bekliyoruz ne zaman gösterirse artık 🙂
m-u-n-e-v-v-e-r Deletedmom05 Bendede hiç köpürmemişti kız oluyo köpürmeyince.. Ama benim oğlum olacak tutmadı 😊 İnanmamak lazım bence
m-u-n-e-v-v-e-r Deletedmom05 Aynen cnm meraktan herşeyi yapabiliyoruz ama bende hiç bişey tutmadı ya 😂 çin takvimi ,makas bıçak,karbonat testi hepsinde kız çıktı ama erkek olacak..bi tanesimi tutmaz 😂😂
Denizinaleyi Deletedmom05 karbonat değilde çamaşır suyu testini arkadaşımda ben de denedik 8 haftalıkken yaptık ikimizde ve sonuçlar doğru 😍 Tavsiye ederim
Hafsam3220 Denizinaleyi selen8sefam hadi canım cokmu kolay o beyin sende olmayınca yapacak bişi yok senin seviyene düşemem hadi şimdi uzaa cicim fesatlanmaa
Denizinaleyi Edatalha idrarınızı çamaşır suyuna karıştırıyorsunuz bi kapta köpürürse erkek köpürmezse kız oluyor 🙂 internette de var bakabilirsiniz. İdrarınızın rengi koyu mu açık mı ?
Denizinaleyi Edatalha idrarınızı çamaşır suyuna karıştırıyorsunuz bi kapta köpürürse erkek köpürmezse kız oluyor 🙂 internette de var bakabilirsiniz. İdrarınızın rengi koyu mu açık mı ?
Denizinaleyi humaninannesi61 idrarın rengiyle alakalı cinsiyet biraz araştırırsanız görürsünüz. Vücudunuzun ürettiği maddeler idrar renginizi belirliyor. Açıksa erkek gibi koyu ise kız gibi
TugbaLafci Denizinaleyi İdrar rengi susuzlukla kaynaklı olduğunu biliyodum fakat teziniz çürüdü benim koyu ve bebitom erkek olacak Rabbim nasip ederse 😍👶🏻