Minmin Kızlar 6 haftalık hamileyim iki haftadır Kanlıca ( bizde melki derker ) aşeriyorum düşüğe sebep oluyormuş aradık ettik bulduk şimdi eşimle korkuyoruz o da yeme öyleyse dedi bir tanesini şimdi nefsim körelsin diye yedim sizce düşüğe sebep olur mu????
Byztrkravc Minmin ya ben 3 4 kere yedim bişey olmadı faydalı da aslında ama bilgim yok ki ayrıca da bitaneden bişey olmaz canım fazlası zarar herşeyin korkma
Deryabelinay Minmin Valla anneme gittim 15 gün önce ayıptır söylemesi kavurmus bir tavayı tek başıma yedim düşüğe sebep olduğunu bilmiyordum şimdi sizden duyuyorum 🙈
Defne74 Minmin düşüge falan sebebi oldugunu kim dedi canım ben akşam bi tabagı oturup kendim yerim sabahta kızarmasını annemler sagolsun hep gönderiler bende yaparım yerim ama çok şükür bişi olmadı
Minmin Defne74 ya aşırı seviyorum kaç haftadır istiyorum zorla memleketten bulduk getirttik korkuttular beni düşük yaptırır yeme diye avucumu yalıyorum artık ya
Defne74 Minmin ya canım inan ma herkes kendi söyleminde bi kepçeden nolur ki canım çok canımız çekiyo diye yemiyelinmi ye sen bişi olmaz