Busra2013 Kumsallina95 22 haftaya aksam 12 de gırcm ınsallah cok agrım var bavak arası vajına popo kemıgı fln yataktan kalkınca oluyor genelde kalktıgımda en alt bel tarafı kırt kırt ses gelıo bıde bebek hareketı hala cok net degıl pıt pıt oluo😏
Kumsallina95 Busra2013 O pıt pit bendede var ama benim ikinci gebelik ya net hareketlerde var vajina ağrısı bendede var tuhaf bir şekilde kemiğim kırılıyor gibi ses geliyor galiba hepimizde oluyor
FatmaUnal 22+6 bugun daha iyi hamdolsun bulantilar gecdi.yemek yiyebiliyorum.artik hissediyorum gunden gune daha guclu tekmeler geliyo.
FatmaUnal Kumsallina95 evet yalniz ben acayip asagida hissediyorum bu 3.hamileligim cok garip oluyo surekli orda pit pit
Kumsallina95 FatmaUnal benimde aşağıda hisediyorum 2. Ama sanki daha yukarda olması gerek gibi geliyor doktor iyi dedi
FatmaUnal Kumsallina95 aynen diger ikisinde hic boyle.degildi dr normal diyo yavasdan yukari cikcak demekki😀
Mozarella 22de agirlasmamamiz lazım kızlar 32si 40i var🥲 bende kilolu hissediyorum kendimi. Biraz ağırlaştık sankimm