ZeynepEdaa Merhaba arkadaşlar 17 haftalık hamileyim ve gebeligimin başından beri Nefise Meric Hanima gidiyorum.Tavsiyeler üzerine gittim ve gerçekten her konuda içimi rahatlatiyor çok memnunum.Fakat ücretler konusunda kafam karismiyor değil.Normal doğum 4000 sezeryan 4500 dedi.Herkes çok pahali olduğunu söylüyor acikcasi kafam karisti.Özele gidip daha uygun fiyatlar verenler varmis herkes kaziklaniyorum gibi konuşmalar yapiyor benimle.Bence doktora güvende çok çok önemli hastaneden memnun kalir miyim bilemiyorum Gaziosmanpaşa hastanesinde doğum yapan var mi?Birde Nefise Hanima giden var midir aranizda ?(Doktor ve hastane tavsiyelerine de acigim)
Eliffff ZeynepEdaa ben de Gaziosmanpaşa hastanesine aylin hanıma gidiyorum canım.çoook memnunum fiyatlar dediğin gibi biraz pahalı.ama hastane ve doktorları gerçekten çok iyi bence
Tiredmother Nefise hanıma bende büyük bi güvenle gidiyodum 4 aylık ikizlerim vardı her şey normalken bi gece kanamam oldu hemen onu aradım ulaşamadım sonrasında mesajla döndü bana bu kanama önemli diyemem önemsizde diyemem dedi git bi acile tarzı şeyler söyledi hem o kadar para ver hem gördüğüm muamele sonrasında bebeklerin kalplerinin durduğunu acil kürtaj olmam gerektiğini ve kendi doktoruma yönlendirdiklerini söyledim bana ta ertesi gün cevap verdi. Hala etkisinden çıkamadım. Her şeyi konuşun temkinli olun ben yandım siz yanmayın inşallah
Seymakenan Gaziosmanpasa hastanesının yanında medıcal parkvar ben oraya gıdıyorm muayne 130 normal dgum 2800 sezeryan 3250 epıdural 3800 ama ocak ayından ıtıbaren zam gelıcekmıs fıyatlar kac olur bılemıyorm azerı bi doktorum var ama cok muhtesem bı kadın dusunebılırsın orayıda