Sema166 saadet1988 Hayat hastanesi yeni açılan 125 tl 175 tl de doruk 260 falan da medicalparktı canım
Mucizeveannesi Sedoliii malesef buda bir rant olmuş canım bizim ikiz bebek 1200₺ fiyat beren oldu bizde 700₺ yaptırıcaz mecburen ,
Mucizeveannesi Sedoliii sana tavsiyem perinatoloğ bir Dr olmasına dikkat et ,radyoloji Uzmanı olmasın
Aybukealtintas VergiliBirsenTolga vatan hastanesinde perintolog Emre bey var o yapıyor hafta da 1 gün geliyor çorlu ya.
Haticemustafa Sedoliii ben istanbulda ozel hastanede yaptirdm 170 tl odemistm 500 baya fazla demisler canm Cunku renkli usg bile bazi hastanelerde 200 300 tl oluyor Detayli icin cok fazla bi rakam
Aybukealtintas VergiliBirsenTolga Salı günleri geliyor bildiğim kadarıyla ama bazen farklı günlerdede geliyor randevu alırken söylerseniz farklı bir gün gelirse de hastane arayıp haber veriyor, 450 tl ücretide.
Zhrnc Melhaercan normal muayene esnasında bakıyo olabilirler Ben medikale gidiyorum doktorum rutin muayene zamanı detaylıyı yapıyo ekstra ücret almadan