gulfemsvnc Genetik testi yaptırdım 10 gün oldu sonucları bekliyorum, ne kadar zormuş beklemek🙏🏻 Var mı aranızda yaptırıp sonuçları alan…biraz konusalım yüreğim açılsın canım anneler🌸
ozgese-s gulfemsvnc Ben yaptırdım canım beklemek çok zordu 15 gün bişey yiyemedim ama şükür sonuç temiz gelince herşeyi unuttum inşallah seninde sonuçların temiz gelir 🌷
Sahin1 gulfemsvnc offf çok beklemek kadar zoru yok heralde yatıp kalkıp dua ettim kuran okudum… benim allahtan 1 haftaya çıktı güzel haberler aldım inşallah sende alırsın. Neden yaptırmıştın bu Arada
Merve2697 gulfemsvnc 14. Haftamızda yaptırmıştık sonuçlar temiz çıkmıştı bi sorun yaşamadık şükür şuan 37+3 üz sağlıkla gelsin hepimizin yavruları
defneninannesi91 gulfemsvnc biz de yaptırmıştık 10gün beklemiştik,temiz çıktı çok şükür en güzel yanı da cinsiyetin kesinleşmesi sanırım 🥰
Selincee Ben de yaptırmıştım gerçekten beklemek zor .Tez zamanda güzel haberler alırsınız inşallah 🌸 Sağlıkla kavuşun
gulfemsvnc Sahin1 bi kaç seyahat nedeniyle ilk tarama zamanını kaçırdık. doktorum genetik testini önerdi, bu test yapılırsa taramalara gerek duyulmuyormus. verdik bakalım bekliyoruz 🥺