Feyzabeyoglu Elif5561 27 haftalıkken erken doğum tehlikesi geçirdim hastanede yattım 3 gün Çıkınca haftada bir bu iğneden vurulcaksin dedi doktorum 4tane vermiş işte Şu an 34+6 yim
Papatya-Kokusu Elif5561 canım benim ilk gün ağrım olmuyordu ikinci gün başlıyordu o taraa otururken birkaç gün sürüyordu 😀
bebekgeliyoo Bugün kahverengi lekelenmem olduğu için 2 tane verdi doktorum 1 tanesini bugün oldum diğerini haftaya pazartesi olucam kalçamın ve bacağımın ağrısından mahvoldum bildiğiniz başka bi yan etkisi var mı etkili bi iğne mi
Lnur Hnd3535 şuan 11+3 üm 7. Haftadan beri kullanıyorum Çarşamba kontrolüm var tekrar verecek mi doktorum bilmiyorum
Lnur twinsmommmm Yaa çok güzel aslında 😊 yıllık rapor süresinde bir sınırlandırma var mı acaba bilginiz var mı
twinsmommmm Lnur muhasebem heyet raporu aylık aylık aldıgın surece sorun yok dedı 👍🏻 Ama 15 gun 1 hafta yaprsan olmaz demıstı
Babydream Elif5561 hiç ağrım olmadı 🤭 hatta hemşire yakabilir biraz dedi yanmadı bile yaparken. Buda normaldir herhalde 🤭
Lnur Heyet raporu için kaç hekimden imza alınıyor başka rahatsızlıkların var mı acaba. Yıllık iznimde memleketime gelmiştim riskli gebelik şuanda doktorum yolculuk yapmsmı uygun görmüyor ve Parça parça veriyor sorun olursa diye korkuyorum da