HilLllyyy Kızlar 19haftalik hamileyim 1litre su iciyorum şuan için iyi mi siz ne kadar tuketiyorsunuz
Ceysii01 HilLllyyy Cok yetersiz 😳 16 haftadayiz ikizlerle gunde en ama en az 2buçuk litre icmeye çalisiyorumki doktorlar 3 litre diyo herseyden fazla suya ihtiyacimiz var
Mrvsmt2502 HilLllyyy yetersiz canım normal insanda bile en az 2 lt içilmeli ki sizin luan daha çok ihtiyacnız var ben günde 3 e yakın içiyorum. Hem engeksiyonu önlemesi için hem çatlak oluşumunuz azaltsın diye
Frnrhf HilLllyyy 17 haftaligiz 2 litre iciyorum ama her ictigimde agzimda aci bi tat kaliyo cok zor ama katlanıyoruz 😀😀
HilLllyyy Hhilall37 Busrakose Busrakose NaSiL anlaşıldı su azlığı bana su ile alakli hcibirsey soylemiyor doktorlar
Busrakose 33ncü haftadayız 12. Haftadan bu yana su azlığı sorunumuz var o yüzden 4-5 litre su içiyorum günlük 🦋
ZZZeynepppg 29 haftaligiz 12 haftadan beri günde 3 litre su tüketiyoruz,su tuketiminizi arttirin mutlaka doktorlar cok önemsiyor su meselesini
ZZZeynepppg HilLllyyy bebegin suyu ictigimiZ suyla pek alakali degil canim yani cok su icenin suyu cok olmuyo doktorum bana bu sekilde anlatti,ictigimiz su vücut direnci ve enfeksiyonu önlemek açısından iyi, çünkü gebelikte enfeksiyon oldukça zararlı
Dmllale 12 haftalığım gebe kalmadan önce su içmek aklıma bile gelmezdi şimdi zorla 1,5 litre içiyorum arttırmaya çalışıyorum bakalım