Couis Merhaba 14 haftalık hamileyim ve bel ağrım var bu bebekle alakalı bir problem varmıdır hastaneye gitmem gerekir mi kanamam vs bişey yok
Eliifkc Couis bende 14 haftalığım benimde ağrıyo korkulcak bişey yok bence hatta bazen doğrulamıyorum 15 dakika uzanınca geçiyo
Sema2001 Couis benimde belimde ağrılar oluyodu fazlasiyla uzaninca bile ağrıyodu bu arada 13+5 haftalik hamileyim doktora gittiğimde bi tane ilaç verdi onunla ağrılar yumşalmaya başladı ve öyle kötü ağrılar olmuyo yani normal ola bilir dedi bel ağrıları
Beyzamutluu Çok şiddetli veya düşük tehlikesi,lekelenme vs varsa gidin tabii. Doktorunuza her türlü danışın. Benim riskim vardı ağrı iyindegil diyordu ama risk geçtiğinde normal kabul etti.
Couis Beyzamutluu düşük teklikem vardı ama şükür geçti şimdide bel ağrım ve kasıklarımda ağrı olunca korktum açıkçası
Beyzamutluu Couis o zaman yine de doktorunuza soyleyin. Ben her gittiğimde yöne de söylüyorum bel ağrısı çekiyorum diye. Ona göre içini rahatlatır
Sema2001 Couis aynen bendede öyleydi fena ağrı oluyordu ama doktor bitane ilaç verdi sizde türkce nasil diyiliyo tam bilmiyorum ama önden koymamı söyledi 10 gün içinde onunlada ağrı geçti istersen bi doktora git sor belki sanada verirse biraz yumşalır ağrısı çok kötü oluyor biliyorum inşAllah iyleşirsinn
Sema2001 Couis zaten ağrı olunca bebek için enlişeleniyoruz yha:( Sizde ara sıra altdan yukariya doğru sancı şekli bişey oluyormu?