Kbraackz Yzaman 😅😅 İlk gebeliğim olduğundan nedense özeli tercih ettim ama Allah kısmet ederse 2.ye bu söylediklerinizi kazıdım aklıma 😅😅
Seymamsl Kbraackz bende şehir hastanesinde kine katıldım gerçekten çok faydalı ama doğum dalgalarını tek başına bekleme fikri yüzünden hala özele devam ediyorum 🙈 özel de kime gidiyorsunuz acaba
Kbraackz Minikcivcivv Bugün ebe girizgah yaparken Sağlık bakanlığının başlattığı 81 ilde de olan gebe okulları dedi. Bence telefonla arayıp bilgi alabilirsiniz. ☺️
elizli_gunler Ben online katıldım, çok da güzel verim aldım. Hatta şu an kasım grubu başlıyor bence bir göz atın derim. Instagram da gebeeğitimokulu takip edin, sonra da telegram grubuna alıyor sizi Ayşe hoca
Cidella elizli_gunler sizde görüp ben de takibe aldım. Kasım grubuna alırlar inşallah. Online daha iyi olur sanki bu süreçte yüz yüzeden
yasemiinorhn Kbraackz kayseride şehir hastanesinde mi yapılıyor bu uygulama yoksa başka bir yerde mi?
Kbraackz yasemiinorhn ben erkilet Çocuk ve Kadın doğum hastanesinde alıyorum ama Şehir hastanesinde de varmış.
Kbraackz momeda Tek gidiliyor sanırım, hiç sormadım ama amaç gebelere eğitim vermek olunca tektir diye düşünüyorum.
Ftsolgn Keşke kurs başlamadan önce haberim olsaydı ben de Kayseri’deyim tekrari ne zaman acaba bir bilginiz var mı?
Kbraackz Ftsolgn Kasım ayı boyunca her hafta var kurs her hafta 4 gün aynı şey anlatılıyormuş. Bu haftayı ortadan başlamayım derseniz önümüzdeki hafta olanla başlarsınız ya da bizim burda ki ebe bu hafta kaçırdığın ders için haftaya girebilirsin demişti diğerlerinde de var mı böyle bir şey bilmem ama hala geç kalmadınız haftaya olana gidersiniz en kötü. Zaten eğitim sadece 4 gün her hafta aynı dersler anlatılıyor yani.
Buse62 dakpinar- pandemiden dolayı online oldu çoğu bende yüzyüze almıştım 2 sene önce tekrar hamileyim online katıldım yeni.
Buse62 dakpinar- ben Trabzondayım ordaki devlet hastanesinin sitesinden başvurdum gruba eklediler bugün eger bulundugum şehirde yoksa atıyım link
Kbraackz Minnosannesi38 Gene de sizin için çok zor olmayacaksa 4 gün için gidilir derim ben, ulaşım var çünkü en azından şehir hastanesi bile olsa. Ama online olanda varmış onuda değerlendirebilirsiniz. Fakat son gün bize egzersiz yaptıracak ebe hanım online de nasıl oluyor bilmiyorum.
_ipekkkkk Kbraackz Bizimde devlet hastanesinde vardı ücretsiz gebe okulu gitmedin kalabalık olur diye ortam hastalık var zaten eşim izin vermedi YouTubeden nefes egzersizleri ve bilgileri zaten ordan dinliyorum 🌸
Kbraackz _ipekkkkk Bunu zaten dikkate alıyorlar kalabalık ortam olmuyor eğer çok talep varsa öğleden sonrası içinde açıyorlar kurs ya da o hafta için kayıt sınırlanıyor sonra ki haftaya kaydediyorlar sizi. Muhakkak videolarında faydası vardır ama bu hem doğum öncesi doğum anı ve hemde doğum sonrasıyla ilgili bilgilendirme yapıyor. Odada plates topları vardı sanırım son gün egzersizler var.
Yzaman Songl__ benim ki ayda bir oluyordu ne kadar sürdü hiç hatrlamiyorum 4 sene geçti 😬 normal de ebeler veriyordu eğitimi ama bazı eğitimlerde doktorlar da gelip konuşma yapıyordu soru cevap eşliğinde