merve4444 Kizlar 2 bucuk aylik bebegim var anne sütü veriyorum ama yeterli degil mamada veriyorum mecbur aptamil gaz yapti sma ishal yapti hip aldim ondada doymuyo doyurucu mama öneriniz var mi?
metehaninannesiii merve4444 sma doyurucu ve hizli kilo aldiriyor ishal mamanin yaptığınsan emin misiniz belki usutmus olabilir yada yediğiniz seyler yapmis olabilir
merve4444 @metehaninannesiii evet kilo alimi cok iyiydi 2 ayda 2 800 kilo aldi ama onda da doymuyo sanki yani mama veriyorum yarim saat sonra tekrar acikiyo aslinda sütüm yeterli ama surekli emmek istedigi icin yetersiz kaliyor Sma’ya devam mi edeyim sizce?
metehaninannesiii merve4444 smaya devam edin biz sma kullandik baya memnun kalmıştım kac cc veriyorsun kac saatte bir emziriyorsun bir de kac saat veriyorsun memeyi
merve4444 @"metehaninannesiii yarim saatte bir veriyorum desem inanin 2 bucuk aylik 80 cc veriyorum gunde 3 defa veriyorum mama genellikle emziriyorum emzirincede 1 saatte bir emiyor yani doymak bilmiyor 2 ayda 2 800 kilo almis bu gidisle obez olacak 🙂