Selmabebesiyle Benim bebeğim makat gelişti bu yüzden sezaryen oldum. 38+1 de. Ben ameliyattayken bebek odaya gidince çocuk cerrahı gelip muayenesini yapmış aileme bilgi vermiş. Sabah gelip işitme testini yaptılar o da ücrete dahil. Doğumdan 4 gün sonra ilk muayeneye gittik çocuk doktoruna ücretsizdi, topuk kanı verdik. Aynı gün Zelal hanıma kontrol muayenesine gittim. Ücrete bunlar dahildi. Fakat mesela çocuk doktoru kan tahlili istedi bunlar için ücret ödedik. Doğumdan sonra hemşire gelip emzirmeyle ilgili bilgi veriyor gösteriyor. Hatta ben her yapamadığımda çağırdım yardım ettiler. Mama ihtiyacı olursa onlar zaten hazırlayıp getiriyor. Biberon emzik almayın yanınıza. Ben depend ve ya lohusa pedi almadım yanıma. İlk başta zaten şu alt açma örtüsüne benzer bezden koydular. daha sonra isteyince hem ondan hem lohusa pedi verdiler. Doğumda bebeği sarıp size getiriyorlar ilk temas için ben rica ettim fotoğrafta çektiler. Genel olarak temiz ve ilgiliydiler. Doğum ücreti de kurum indirimiyle 3650 tl ödedik. Kredi kartına taksit yapmıyorlar.