Rabiaa_uzn Eabkrc sizinle aynıyız bence bebekten bebe degişiyordur benim oğlum olacak bazen hiç oynamıyor bazen çok hareketli bunları çok takma bence çok hareketsiz olmadığı sürece🥰
Eabkrc Rabiaa_uzn peki surekli tekme halindemi hissediyorsun karninda ben bazen karnim hareket ediyor bazwn sadece icimde baloncuk patlar gibi oluyor
Rabiaa_uzn Eabkrc Bazen bir yaprak kayar gibi bazen birden sert hareket o galiba ayağı veya eli ama genelde yavaş hareket ediyor
2melek_annesiii SayeMom 24 haftalıkken 760 grmda boyuda 32 cmdi şimdi 25+3 üz bulantılarım geçmedi hala zor geçiyorum biraz ama sağlıkla doğsunda bebişlerimiz herseye razıyız
zelihagul SayeMom bende kabızlık olmuştu o zamanda gaviscon yazmıştı doktor ama o kadar tatlıki ben içemedim ya hiç sevmedim şerbet şerbet😅
SayeMom Rabiaa_uzn benim ailemde şeker olmadığı için doktorum sadrce tokluğa gel dedi kan alınacak glikoz icmeyeceğim😊
Aminella busra5501 sürekli vardı canm ilaç kullaniyorudum geçti ama bugün ilaç kullanmama rağmen bulantı var
ozmus busra5501 şeker yüklemesine gerek duymadı doktorum. Açlık tokluk şekeri baktı sadece. Regenesis max, devit ve feramat kullanıyorum :)