elifeee Selam kızlar yarın inş 31 haftalık olcaz bugün kontrolüm vardı oğluşum 47 cm 2100 gr doktor biraz önde gidiyor normal mi bi terslik mi var 😔😔 doktor yok dedi ama sizlerede danışmak istedim
incisu elifeee buradakiler farklı birşey söylerse inanacakmısınız doktorun zaten normal olduğunu söylemiş ☺️
EmnChn elifeee canım benim de öyle. Eğer bebek sağlıklı bir problem de yoksa üzme canını. Bana da iri bebek dedi. Genetikmiş. Peritanolojiye yönlendirdi. O da gayet sağlıklı dedi.
balpetegim_35 elifeee benim bebeğimde 3 hafta önden gidiyormuş şimdi 37+4üm haftaya doğum olacak inşallah doktor büyük ihtimalle sezeryan olacak dedi . Çarşamba günü son kontrole gitçez bakalım . Sıkıntı yok yani dert etme .
Cy91 Benimde 2 hafta önden gidiyor sorun yokmuş iri olduğu için sadece normal doğum yapamama durumum var
Annekusum Bizimkide 1 hafta önden gdiyo normal gozuyle bakiyolar normal doguma engel bi durum yok dedi simdilik 34 hftalik ultrasonda 2640 kilosu
Ipekbalyanak elifeee maşallah benim kız 36 haftalık 2500 gram 50 cm maşallah çok güzelmiş rabbim korusun🤗
btl-34 elifeee ben 32+2 de gittim 2041 gramdı bence çokta bi farkı yok canınızı sıkmayın doktorunuz bi sorun da görmemiş zaten😇