Zeynep1903 RasimEfemoms Bursa medicana Pınar Türk e gidiyoruz suan tam 29+2 deyiz pazartesi günü kontrolumuz var minik prensesin
Asyaburcin Fadimegvn bu söylediğiniz fiyatlar aslında çok çok uygun diğer hastanelere göre tabikii . Birde ben ilk doğumumu iki sene önce yaptm orada çok güzel bir hastaneydi o zamanda çok uygundu ve 1 gece yarış fiyatı da söylenen fiyata dahildi. Şimdi yine oraya gidiyorum siz bence yanlış anlamışsınız bu yarış fiyatı konusunda herşey dahil çünkü
Fadimegvn Asyaburcin valla dogrudur tercih meselesi ben devlette yapmaya karar verdim bi aksilik cikmazsa
Elif-ayaz Merhaba kızlar aranızda medicabile gidip memnun kaldıgınız bi doktor var mı biz dogum sigortasi yaptirdik toplamda dogum tahlil muayene 4500 diger özellere göre baya uygun oldu yeni hamileler varsa düsünebilirler
Tazee-annee Elif-ayaz ben gidiyorum medicabile nilüfer hastanesine nihat gök doktorum cok memnunum dogum sigortasını demir hayat ikican varmıs sigorta ona mı yaptırdınız bende düşünüyorum yaptırıcam çünkü suanki dogum fiyatı hastanenin 4bin yılbasından sonrada degısıcek dediler sigorta cok uyguna geliyo hersey dahil oldugu için