Fadimegvn RasimEfemoms ben osmagazi aritmiye gidiyordum 32. Haftaya kadar dogum ücretinden dolayi sehir hastanesine geçiş yaptım ama sabit bi doktorun yok 🤦♀️
serapinci RasimEfemoms şehir hastanesi’nde seda duygu özüpek doktora gidiyorum yeniyim daha 10 haftalık şimdilik iyi şükür inşallah da öyle olur😌😌
Herseyinhayirlisi75 RasimEfemoms bursa sehir hastanesi mustafa burak akselim kesinlikle şiddetle tavsiye ederim … :) ama özel de de favorim osmangazi aritmi hastanesi Adnan Şahin 🥰
RasimEfemoms Gamze1351 şehir hastanesinin ultrason çalışanlarına gıcığım bu sebeple son gidişimde söz verdim kendime başka doktor bulucam kendime bende orda Serhat Ünal’a gidiyordum
Fadimegvn Gamze1351 sabit randevu alabiliyor musunuz ayni doktora bende sehir hastanesine gidiyorum ama her gittiğimde farkli doktora almis oluyorum randevu
eminnee RasimEfemoms Adnan beye gidiyordum ilk baştan işinin ehli bir doktor ama çok hızlı muayene edip çıkarıyor bebişimiz kız
RasimEfemoms Fadimegvn ne kadar ki doğum ücreti aritmide? Duyduğum kadarıyla en ucuzu aritmi. Şehir hastanesinde Memik var soyadı aklımda değil şuan çok çok duydum adını bi görün istersen ilgiliymiş bayağı
RasimEfemoms Fadimegvn tabikifr hastaneyi seçtikten sonra doktoru da seçebiliyorsun mhrs portal da. Fakat 3 gün sonra 5 gün önce gitmen gerekebilir yoğunluktan dolayı
Gamze1351 Fadimegvn valla alabiliyorum.hep ona gidiom başka doktora gitmiom 2 haftada bı gidiom kendisine talep oluştur o doktora randevu çıkıyor sonra
Sinem_simay Bende 36 haftalık oldum şimdiye kadar hep medicalparka gittim ama dogum için devlet hastanesine gitsem kabul ederler mi acaba orda hiç doktorum yok ve muayene de olmadım buna rağmen kabul ederler mi bilen var mi
RasimEfemoms Sinem_simay bilgim yok ama biran önce devlete git. Atacak halleri yoktur herhalde illa bakacaklar.
ogrencianne35 Sinem_simay burada bir hanim efendi yazmıştı bursa şehir hastanesi kabul etmemiş takipli hastamız değilsiniz deyip. şevket yılmaz a gitmişti orada doğum yaptı
rabiamustafa RasimEfemoms evet memik karaküçük süpperrrre bi doktor şiddetle tavsiye ediyorum özeldeki doktorlarda neymiş
Fadimegvn RasimEfemoms normal ve sezeryan 3500 istekli sezeryan 4500 tabi daha yatış ücretleri yok kimine göre ucuzdur
RasimEfemoms Herseyinhayirlisi75 çok duyduğum bir doktor benimde. Bu kontrolümde bende ona gideceğim 14. Haftamda hem cinsiyet öğrenmek için :)) ücreti nedir bilginiz var mı
Herseyinhayirlisi75 RasimEfemoms eşim sigortalı olduğu için 140 tl verdim 3-4 ay önce bence gayet uygun bursada özel hastanede bir doktor için bence çok güzel bir haftada gidiyorsun kesinlikle tavsiye ederim ultrason kagidida bir sürü veriyor iyice inceliyor bakıyor görüntü kalitesi mükemmel ultrasin kağıdının kalitesi bile başka yani😄❤