Melike3535 Mervekarademir yaa benimde 24 şubat çarşamba gün alcam inşallah 18 19 una verir çok heyecanlıyım ☺🙈
Mervekarademir Melike3535 benimde ilk çok korkuyorum çok heyecan var bende kendim istedim Afyon’da yaşıyorum 😊sen
Ruveydahifa Melike3535 aynen ilk doğumum suni sancı ile normal olmuştu bu sefer kendi sancımla doğum yapmak istiyorum 🥰🤗
Melike3535 Mervekarademir izmirde yaşıyorum bende vallq benim 2. Olmasına rağmen korkuyorum korkulcak bisey olmadığını bile bile 😁😁 ilk kalkış zor oluyo biraz kalan biseyi hissetmiyosun zaten genel anestezi olma o zor oluyo
Mervekarademir Melike3535 herkes öle diyo ya bende spinal isticem nasip olursa bide normal doğum baskısı insanlarda çok olunca tedirgin oluyorum sanki normalde hiç acı olmuyor hiç dikiş olmuyor gibi konuşuyolar
Melike3535 Mervekarademir ben hiç normal istemedm doğurmak isteyen dogursun normal ben sezeryandan yana kullanıyorum hakkimi herkesin tercihi 🤷♀️🤷♀️
Mervekarademir Melike3535 aynen öle herkesin vücut tipi farklı herkes yapamaz hakkımızda hayırlısı inslaalh siz kaç günde ayaklandiniz
Nessert Benim de son adet tarihim 23 şubat, çarşamba gidicem doktora, sanırım öarşamba bana da gün verir 😊
Mervekarademir Nessert vermese bile sen kendin söyle canım ben öyle yaptım insan ona göre hazırlık yapıyor
Melike3535 Mervekarademir valla hiç hatırlamiyorum desem oğlum 9 yaşına gircek çünkü çok zaman geçti 😊😁