Semahasan001 Folidoce 400mg Hamilelik öncesinde kullanan var mı arkadaşlar ve folik asit markasının bir önemi var mı .?
okuyor Semahasan001 gebelik planlamaya başlayınca aile hekimine gitmiştim. O başlayın demişti. 3 ay kullandım. Gebe kalınca da devam ettim. Doktorum belirli bir marka önermedi. Yine aynı ilaca devam ettim
Mom6272 daha bugün sordum doktora 12. haftaya kadar kullanılır dedi folik asit sonra multivitamine başlıcaksın
Semali1 Daha önce bebeğimi kaybettim kalbi durmuştu kürtaj oldum. Doktorum bunu önermişti o zamanda kullanıyordum. Tekrar bebek düşünmeye başladıktan sonra yine kullanmaya başladım
Minikcivcivv Semahasan001 hamilelik öncesi günde bi kere kullanmıştım sabahları kahvaltıdan sonra kullanıyodum hamile oluncada buna devam ettim 3 ay boyunca ama hep aynı saatlerde almaya dikkat ettim. Kahvaltıyı 10 11 gibi yapardım en geç 12de içmiş olurdum
Alp52 @Semahasan001 bende ondan kullanıyorum canım doktor bana Bi tane önerdi çok pahalı geldigi için başka folık asit önermesini söyledim oda 400 mcg olan herhangi bir folik asit alıp başlayabilirsin demişti